Navštivte nás na EVL's Prague Pro 2016

Autor: Pavel Vacek

Znáte ty karetní výrazy? Eso, přebíjím, beru, štych, flek a tak? Že nevíte, o čem to tu mluvím? Inu, chci vám jen trochu přiblížit, jak hodně nabitý samými Esy bude stánek Extrifitu na letošním EVL’s Prague.

Že má někdo profíka na stánku? Ukážeme tři. Že budou mít soutěžní fitnessky za pultem? Vytasíme se hned se dvěma a do zálohy nasadíme kvantitu v podobě celého oddílu půvabných Exrifit Girls. Že se můžete podívat na reprezentanty? Hahaha, z rukávu taháme Mistry Světa, Evropy, EVL’s, Olympie Amateur, vše, co si panstvo ráčí zamanout. A zbytek odporu zadupeme světovými rekordmany v silových sportech. Tak už víte, kde se hraje první liga v ČR? Jasně, je to v oranžovém stánku Extrifit. A tuhle áčkovou skvadru můžete navštívit tento pátek a sobotu na nejlepší soutěži ve střední a východní Evropě a možná celé, na prestižní a čím dál lepší EVL’s Prague 2016!

Přijďte si popovídat s Vojtou Koritenským- jedním z nejpopulárnějších kulturistů ČR, letošním účastníkem Mr. Olympia, vítězem profi GP a Olympia Amateur a Arnold Classic.

Váš ženský doprovod (a nejen ji) bude jistě zajímat Sabina Pleváková, závodnice s nejlepší soutěžní bilancí v kategorii Bikiny Fitness. Vítězka všech prestižních amatérských soutěží.

Vyfotit se pravděpodobně budete chtít i s Andreou Neumannovou, které zdravotní komplikace znemožnily start na této soutěži. Ale aspoň bude mít tato finalistka Olympia Amateur a Diamond Classic více času na vás.

Jistě si nenecháte ujít příležitost popovídat si i s profesionálem federace NABBA Slavojem Bednářem. Slavoj se s vámi jistě rád podělí o své zkušenosti z přípravy na soutěž a popovídá vám o tom, jaké to je, být špičkou v této federaci.

Anebo na kus řeči můžete vyzvat Nora Zajace, vítěze Diamond Cup a stříbrného z Olympia Amateur. Věřte, že bude rád a odnesete si nejenom mnoho užitečných rad, ale také skvělý dojem z tohoto sportovce.

Ten vám ostatně na dlouho utkví v paměti po setkání s obrovitým Petrem Petrášem. Neuvěřitelně skromným chlapiskem s neuvěřitelnou smůlou, která ho letos potkala na MS, které i se zraněním drtivě vyhrál. Ale myslím, že vaše vyjádřená podpora tomuhle Mistru světa v liftu, může v rekonvalescenci jedině pomoci. Petr se na stánku ukáže v sobotu a bude vám k dispozici po celý čas Expa.

A pak tu máme ještě borce, kteří budou v soutěžním zápřahu, kterým můžete fandit, seč vám hlasivky budou stačit. Ale nebojte se, ani o ně nepřijdete.

V pátek od 11:00-13:00 můžete pogratulovat k novému světovému rekordu v benči a popřát mnoho štěstí v EVL’s bench Vlastovi Kuželovi do sobotního závodu.

V pátek od 13:00-15:00 si přijďte prohlédnout zblízka monstrózní objemy Radka Lonce, ještě než vystoupí na pódium v kategorii nad 100 kg taktéž v sobotu.

A od 15:00 – 17:00 si u nás mohou dát sraz fanoušci Milana Obořila, přijít si pro podpis, společnou fotku a taktéž mu popřát úspěch v kategorii do 100 kg.

Tomáše Kašpara si pak můžete do sytosti užít v programu Evl’s Prague Pro, tzn. na setkání s fanoušky Meet&greet a tiskovce s profíky. No a samozřejmě ho povzbudit v souboji s nejlepšími profíky světa.

Samozřejmostí budou exhibice, soutěže v našem reklamním bloku, fotky, produkty za zvýhodněnou cenu, nějaké kousky oblečení, které není ještě na shopu a hlavně ochutnávka nových produktů zn. Extrifit. A pozor! Každý, kdo se na Expu objeví v triku, mikině, legínách, tílku, s baťohem Extrifit, dostává od nás automaticky malý dárek.

Ukažte, které barvy jsou ty vaše, a pojďme si to společně užít. Budeme se na vás těšit na stánku Extrifit.