Monitoring přípravy Honzy Stáni - začátek diety

Autor: Pavel Vacek


Ahoj Honzo! Po dlouhé době tě zdravím  při aktualizaci tvé jarní přípravy na  mistrovství ČR NABBA 2010. Pověz, co je u tebe nového? Jak pokračuješ se svojí přípravou? Co se změnilo a v jaké fázi se momentálně nacházíš?

Především zdravím všechny návštěvníky EXTRIFITU a  samozřejmě i tebe, Vojto. Dlouho  jsem se neozval. Důvod je ten, že člověk je dost zaneprázdněn a i unavený. Každý z nás většinou chodí do práce, má soukromé povinnosti a především tréninky, které zabírají většinu volného času a energii. Když přijdeš kolikrát i kolem 22h domů, padneš a nevíš o světě a ráno na sedmou do práce. Jediný odpočinek je hodina spánku před tréninkem a pak víkend..

Momentálně se nacházím na začátku diety, na kterou se už pomaličku připravuji.Ta příprava je  taková: stahuju rychlé cukry a převážně přijímám jen pomalé. Rýžové chlebíky, rýže a kuřecí maso.To se snažím dodržovat, ale ještě dám něco na zub tak 2x do týdne. V dubnu už pojedu na ostro, ale to se zase ozvu.

Co se týče suplementů, tak užívám: Protein EGG-100, TRIBULUS-Bulgarian, BCAA-PURE a spalovač  SYNE THERMOGENIC. Aktualní váha je 104 kg. Hmota se drží a neměla by váha jít pod 100 kg, i když dávám toleranci.

Tak držíme palce a budem se těšit na další informace a fotky, jak pokračuješ v přípravě !