Milan Obořil a Lukáš Roubík v rodině Extrifit!

Autor: Pavel Vacek
V neděli 8. 9. 2013 proběhlo v pardubickém Fine Fitness Slavoje Bednáře další setkání příznivců značky Extrifit pod zaběhnutým názvem Extrifit Training Day, tentokrát již s pořadovým číslem VIII.
Značka Extrifit je známá svým vřelým přístupem k fanouškům a zároveň významnou podporou mládežnických a juniorských kategorií a jejich špičkových představitelů. Tato podpora se projevila především v jarní části sezóny v projektu \"Odměníme Vás za výsledek\". A právě proto využila tohoto setkání s fanoušky k tomu, aby jim mohla oznámit další výrazný sponzorský počin v této oblasti.
Extrifit podpoří Milana Obořila v přípravě na juniorské mistrovství světa!
Milan představuje pro značku dravé a přes svůj nepochybný talent také tvrdě pracující mládí, které za svou cílevědomost a zarputilost v tréninku zaslouží podporu silného partnera, kterou značka Extrifit bezesporu je. A naopak Milan je nadšen z možnosti spolehnout se ve své přípravě výlučně na špičkové, kvalitní a osvědčené doplňky značky Extrifit. A tyto lepší podmínky v přípravě na MS se jistě pokusí přetavit v cenný kov z juniorského mistrovství světa v nejtěžší a neprestižnější kategorii open.
Ostatně Milan nezůstal fanouškům nic dlužen ze své pověsti brutálně trénujícího chasníka a předvedl i v reálu trénink nohou, který se stal předmětem vášnivých diskusí na stránkách Ronnie.cz, a samozřejmě také aktuální formu před nadcházejícím MS. IMG_0184
Nemůžeme ovšem opomenout ani další přírůstek do rodiny Extrifit a tím je Ing. Lukáš Roubík. Čtenářům Ronnie.cz postava jistě dobře známá. Avšak jak praví přísloví o opakování, jenž je matkou moudrosti, v krátkosti si představíme působení Lukáše Roubíka v kulturistické a fitness oblasti. Lukáš Roubík je známým moderátorem kulturistických soutěží, reportérem z těchto akcí i rozhodčím. Nicméně pro Extrifit jeho přínos spočívá především v jeho metodické oblasti. Je totiž vystudovaným dietologem, tvůrcem knihy \"Příprava na soutěž od A do Z\", organizátorem a tvůrcem metodicko-odborné náplně Soustředění talentované mládeže a významným odborníkem v posilování a suplementace mládeže.
Lukáš Roubík společně se značkou Extrifit tedy využije svého vynikajícího vzdělání a zkušeností z výše popsaných aktivit k realizaci nových projektů, které zákazníkům značky zaručí bezprecedentní služby a servis, jenž nesnese konkurenční srovnání v oblasti péče o zákazníka. IMG_0210