Mega soutěž na facebooku zná svého vítěze

Autor: Pavel Vacek

 

Máme za sebou týden, kdy jste na nás chrlili fotky našich produktů u vás doma, v pokojíku, v obležení vašich psů a koček a jiné domácí havěti. Třeba dětí. A to všechno v touze po pořádném výherním balíku. A protože naše pravidla byly tentokrát velmi jednoduchá, nějaké to sdílení s nejrůznějšími výzvami nás nemohlo rozhodit, spočítal jsem ve středu v deset večer hlasy a bylo vymalováno. Nebudu vás dlouze napínat a vrhneme se na vyhlášení těch nejlepších. Normálně probíhá od posledního výherce, na závodech, na Olympiádě a tak.. No tak se toho budem držet i zde.

Na desátém místě se umístila a 10 sáčků Rice & Oat mash vyhrává členka Extrifit Clubu Katrin Wallicová s cucáníčkem, které jí přineslo jí 172 palců.

 

Totéž (10x Rice & Oat Mash) získává i Lucie Sequensová za deváté místo a 179 hlasů. Že by podobné fotky už nezabíraly? Nevěřím, zkusíme příště…

10 sáčků Protein Break dostává za 180 hlasů Barbora Mertlová a osmé místo. Ten rozdílový like dodal ten trhač na fotce.

Jsem rád, že Extrifiťáci umí ocenit parádní proměnu Daniely Vlach. Tentokrát sice „jen“ 216 hlasy, což ji vyneslo 7. místo. A taky 10 sáčků Protein Break

1x 10 sáčků Break, 1x 10 sáčků Rice & Oat mash za šesté místo přijde Mart Inovi za vtipnou antifitness fotku. My jen můžeme dodat, že taková cejcha vám po našich věcech nenaroste. Ale prý byla jen stylizovaná… Jen aby.

O poznání míň originální a víc sdílený byl David Fila, což mu vyneslo 5. místo a 1x 10 sáčků Break, 3x 10 sáčků Rice & Oat mash.

Pidilidi zabírají a ví to i Michael Linke. Prcek vynesl 265 hlasů a 2x 10 sáčků Break, 1x 50 sáčků Rice & Oat mash. Tak snad se táta o těch 60 sáčků za čtvrté místo podělí.

Jako by si fanfár na stupních vítězů neužila Anželika Kiričenková dost na soutěžích, kde rozhodují palce opravdové poroty v sakách a sukních. Držitelkou 313 palců a třetího místa se stává reprezentantka ČR v kategorii Bikiny Fitness Anželika Kiričenková! A taky 1x 50 sáčků Break!, 2x 10 sáčků Rice & Oat mash.

No a teď jsme se dostal do podobné šlamastyky jako ti slavičí pořadatelé. Jde o to, že když jsem na to v deset hodin kouknul, vedla Lin Jandová. Než jsem našel tužku, abych si vše zapsal, což trvalo asi dvě minuty, vedl už Lukáš Osif. Což je u těch ultrasdíleček celkem fofr. Takže, nezbývá, než dát na první dojem a i (především) díky rozdílné originalitě fotek to nějak rozlousknout.

1x 50 sáčků Break!,1x 50 sáčků Rice & Oat mash za druhé místo tak získává Lukáš Osif

Vítězkou a držitelkou mega výhry naší soutěže je tedy hlavou dolu pověšená Lin Jandová s 420 hlasy a může se těšit na 1x 50 sáčků Break!,1x 50 sáčků Rice & Oat mash a 20x Pancake 20%.

Všem výhercům jménem celého Extrifitu gratuluji a požádám je, aby nám stejným způsobem jako jejich fotky, napsali jméno, adresu a telefon pro doručení a preferovanou přichuť. Všem ostatním děkujeme za účast a říkám si… Co kdybychom si do Vánoc jednu soutěž ještě střihli? Pokud budete mít zájem, napište do komentářů pod článkem, nebo odkazem na článek na fcb, na jaké téma by soutěž měla být. Pokud těch komentů bude aspoň deset, nějaký vyberu a dáme si další kolo.