Martin Holub aktuálně

Autor: Pavel Vacek
IMG_4027 (2) Pokud jste věrnými fandy Extrifit Teamu, anebo se jen zajímáte o dění v české kulturistice, neuniklo vám, že z plánovaných startů Martina Holuba v roce 2012 poněkud sešlo. Z původních plánů, jako například start na evropském Arnold Classic, nebo MS masters se neuskutečnilo zhola nic.

Příčinou toho byla kombinace nepříliš vážných, zato však série nepříjemně vleklých drobných zranění, které omezovaly trénink především horní části těla a nenadálého pracovního vytížení. Komplikace zdravotního rázu trvaly zhruba od konce léta 2012 až do prvních měsíců roku 2013. Né že by to teď bylo všechno v 100% cajku, ostatně i o tom je kategorie Masters, ale zdá se, že situace se obrací k lepšímu. Právě proto Martin zahájil přípravu na letošní rok, která by měla gradovat účastí na MS Masters někdy v prosinci. Cestou by se však chtěl představit i na nějakých jiných soutěžích, především pak na různých prestižnějších pohárovkách tady i v zahraničí.

Pokud jste však po předchozích řádcích nabyli dojmu, že Martin svou formu bude dolovat ze zničeného, nicneděláním zdevastovaného těla, nenechte se mýlit! Martin svou cestu za soutěžním úspěchem startuje na velice solidních 110 kilech a to ve velmi přijatelné kvalitě. A nemusím snad dodávat, že to bude jenom lepší.

Ostatně, aktuální formu můžete posoudit z následující fotogalerie, kde je zachycen nejenom jeho trénink hrudníku, ale také jeho před i potréninková suplementace na kterou klade Martin Holub patřičný důraz a přikládá jí velkou váhu.
Fotky: Jana Wirsigová