Máme vítěze facebookové soutěže.

Autor: Pavel Vacek

Máme za sebou další facebookovou soutěž o produkty značky Extrifit. Tématem bylo cvičení, zátěž, záběr v posilovně i mimo ní, to vše pod hlavičkou loga Extrifit. Nově jsme využili systém, kterým jsme odečítali některé hlasy. Neuznávali jsme hlasy profilů psaných japonsky, indicky, arabsky a jinými klikyháky. Nešlo nám o to, vysloužit si nálepku rasistů, nacionalistů, xenofobů a já nevím čeho ještě. Šlo nám o to, co nejvíce zamezit službám typu Admefast, které absolutně ničí každou soutěž, do které se přihlásíte. Proto jsme ze vzorku posledních 100 jmen odečetli nějaké Kim Čong Ingy, Mustafy apod. Ty pak tvořili procentuální podíl neplatných hlasů, které jsme odečetli.

Na třetím místě se tedy umístil Vlastimil Pospíšil, který sice nasbíral 1189 liků, ale 30% z nich bylo odněkud z druhé strany zeměkoule. Přesto mu zbylých 833 hlasů zaručilo balení Creapure.

Na druhé místo se dostal Jaryn Čada se 877 hlasy, ze kterých jsme mu nemuseli ukrojit ani jeden. Proto k němu putuje jedno balení BCAA Liquid.

A vítězem se stal bezkonkurenčně Fredy Krígl. Fredy je jedním z těch cvičících mladíků, za kterým stojí doslova armáda fanoušků, byť se přiznám, že je mi úplnou záhadou, z čeho tato popularita pramení. Přesto ho vynesla na první místo, neboť nasbíral stěží uvěřitelných 1579 liků a Fredymu tím pádem půjde jedno balení BCAA Instant. Vlastimil Pospíšil Jaryn Čada Fredy Krígl