Letní soutěž s Extrifitem

Autor: Pavel Vacek

Minulý týden v úterý nám začalo léto a začalo vskutku razantně. A to je dobře, páč co mě fakt moc nebaví, je, valit na sebe vrstvy oblečení jak cibule. Tohle je paráda. Hodíte na sebe nějaký tričko, kraťasy a za pět minut jste na cestě do fitka.  A ještě lepší je to, že konečně můžete ukázat práci, kterou jste v tom fitku vynaložili v předešlých měsících.  Chlapiska jak hrom se svaly z kamene, vypracované postavy žen a pevné zadky, vytoužený odpočinek a energie ze sluníčka, to vše patří ke krásám letního období a života vůbec. Pravda, těžké tréninky ve čtyřicítkách už nejsou takový šlágr, ale zase si vzpomeňte, jak strašně cool vypadají ty videa s Branchem Warrenem z Texaského Metroflexu. Zkrátka, jak jste zbrocení potem, vypadá to, že makáte jak šrouby. Na selfíčku z fitka…

Takže léto je tu a s ní musí samozřejmě přijít i soutěž facebookové stránky Extrifitu. Je to soutěž pro naše fandy, takže vás nebudeme nutit, abyste lajkli naši stránku, sdíleli náš příspěvek a otravovali s ním všechny okolo tak dlouho, dokud si vás půlka přátel nedá do ignoru. Ne ne, chceme, abyste si to užili, projevili svojí kreativitu a poslali nám fotku na téma Léto s Extrifitem. Je skutečně na vás, jaký bude obsah fotografie, ale vždy se na fotce musí objevit nějaký produkt z produkce Extrifitu.  A taky nás nesmí pro váš obsah odpojit. Strážci morálky a věrozvěsti pravdy jsou teď obzvláště na pozoru. Takže o co jde a jak to bude probíhat?

Pravidla:

Pravidla budou navýsost jednoduchá a poprvé zapojíme i naše fanoušky na Instagramu. Na Fcb pošlete svoji fotku do zpráv na Extrifit.cz, my ji zveřejníme a hrajete. Na Instagramu nás stačí označit na fotce a přidat hashtag #extrifitleto. Abychom věděli, že vůbec soutěžíte.  Na fotce se musí objevit nějaký produkt z produkce Extrifitu.

O co se hraje:

Hrajeme o 3 balení Extrifit produktů v gelové formě dle vašeho výběru mimo Hell Gelu. Tzn, že 3 z vás mohou vyhrát celé balení BCAA GT+, Aminogelu, Thermogelu, Regelu, Carnigelu a Express Gelu. Výběr záleží jenom na vás.

Kdo vyhrává:

Vzhledem k tomu, že výhra záleží na vaší preferenci, není třeba hovořit o nějakém pořadí. Čili na Facebooku vyhraje jednu cenu fotka s nejvíce lajky. Druhou cenu získává fotka dle našeho výběru a třetí cenu- ta bude ta instagramová bude za fotku taktéž dle našeho výběru.

Do kdy se hraje:

Soutěž jsme avizovali už minulý týden, takže věřím, že to můžete posílat minutu na to, co to dočtete. A končit budeme ve čtvrtek v 20:00. Já se mrknu na Autosalon a nějaký nový tříválec ze šesti turby, pak najdu ty vítěze a v pátek ráno je vyhlásíme na stránkách.  Čili, fotky posílejte do čtvrtka 30.6.

Takže se snažte a tady máte fotogalerii pro inspiraci.