'KING' KHAN přichází do Ameriky

Autor: Pavel Vacek

zackhancant_lg.jpg Na zahraničních stránkách se v poslední době hodně objevuje jméno Zach Khan s přívlastkem “KING“. Někteří z Vás si ale řeknou, kde se ten obrovský chlap na IFBB Profi scéně najednou vzal  ?
 
Vzhledem k tomu, že Zack vyhrál minulý rok titul absolutního vítěze na Mistrovství Británie, svět čekal, kdy Zack “KING“ Khan vstoupí na profesionální scénu. Letos jsme jeho formu mohli poprvé vidět na IFBB Pittsburgh Pro, kde měl exhibici spolu s ostatními profesionály a poté v exkluzivním videu, natočeném při jeho “Hard Core“ tréninku, které jsme nedávno zveřejnili na našich stránkách.
 
Ale stále tu zůstává otázka, kdy a kde uvidíme Zacka při jeho IFFB profi premiéře! Známe odpověď ! Bude to na soutěži 2011 FLEX Pro Bodybuilding & Figure Championships, která se bude konat 26.2.2011 v Los Angeles. Zack se těšil na debut již tento rok ale dostavily se zdravotní komplikace v podobě kýly.
Zach Khan:  
Datum narození: 01.07.1980
Místo narození: Kashmir, Pákistán
Bydliště: Sheffield, Anglie
Výška: 180 cm
Hmotnost: 118 kg (soutěž), 143 kg (offseason)
Největší úspěchy: 2009 British Championships – vítěz kategorie super-heavyweight a absolutní vítěz, 2008 British Championships – kategorie heavyweight – 4.místo, 2005-07 British Championships – kategorie heavyweight – 2.místo
Sponzoři: AMI / Weider, Nutrex Video z 2010 IFBB Pittsburgh Pro