Kdo vyhrál Vánoční soutěž?

Autor: Pavel Vacek

Máme za sebou poslední soutěž tohoto roku, která se nesla, jak jinak, ve znamení Vánoc. A taky souboje čtyřnohých koček s těmi kočkami, co chodí jen po zadních. Každopádně v obou případech to byla radost pohledět. A kdože to tedy vyhrál?

Nejvíce palců nasbírala sázka na jistotu od Roberta Škopa. Marná sláva, feministky můžou pálit podprsenky, jak chtějí a vyhlašovat soutěže o nemravných prasátkách třeba desetkrát do roka, krásné ženské tělo se líbí a bude líbit. A to je jedině dobře. O to víc, když je oblečené víceméně jenom v našem tričku a drží naší fešáckou dózu. (Ani jsem netušil, jak je to tričko slušivé)

No.. a druhá řiťka byla hned v závěsu. Tentokrát od Miloše Bednáře. Tedy ne, že by byla jeho.. Tedy ehmm, teď vlastně nevím, zda není jeho… Ale předpokládám, že nelhal o své přítelkyni a poslal tu její. Ostatně selfie zadnice se dělá asi blbě. I když… dneska je možný všechno. Třeba i to, že Miloš Bednář dostane další dárek.

Třetím oceněným je další kočka. Ta chlupatá. Ta co je na čtyřech a vrní, když ji někdo drbe a mrouská se. Ehhh, no prostě ta co dělá mňau. Když chce po Kláře Metylové, co nám poslala tuhle fotku, nějaký žrádlo. A teď si bude moct vyblizovat nějaký gel. No, radši popojedeme dál…  

Tak to bychom měli tři výherce, co dostali nejvíce lajků. A pak jsou tu ještě dvě místa, co určíme my. Tedy já, abych byl přesnější a vy nebyli naštvaní třeba na Vojtu Koritenského.

A tím prvním, koho jsem vybral, bude fotka Pavlíny Zemánkové, protože má zjevně hodně ráda palačinky. No a taky hlavně proto, že zaostala za první trojicí jenom o pár hlasů. Konkrétně o 6, přičemž jich nasbírala 385. Takže to by mi přišlo trochu blbý, kdyby na oplátku Pavlína přišla o cenu.

No a pak tu máme parádní fotečku, vánoční zátiší s Extrifitem par excellence. Tohle z fleku můžeme posílat jako pohlednici místo obrázků Josefa Lady. Mluvím o fotce Michala Rokla, která dostala jenom pár hlasů, páč facebook nám ukazuje, že nejvíc nás sleduje skupina lidí od 18-25 let. A to jsou, jak je všeobecně známo, největší nadrženci. Což je nepochybně dobře. Nikoliv však pro ohodnocení zátišíčka. A tak jsem tu já, který už tuhle fázi má dávno za sebou (bohužel, musím dodat) a Michal Rokl je posledním výhercem.

Všechny výherce budeme kontaktovat v pátek odpoledne. Ostatním děkujeme a slibujeme, že i v roce 2017 pojedeme soutěže jak o život.

P.S. Na zítra máme připraveno jedno video z porady Extrifit Teamu, které nemělo být nikdy zveřejněno. No, ale když bude ten Silvestr, uděláme výjimku. Těšte se.