Kdo vyhrál svačinky na celý měsíc zdarma?

Autor: Pavel Vacek

Nebudu lhát, jsem trochu zklamaný. Těšil jsem se na záplavu zadečků nad lívanci a úžasně nafocenými dezertíky z našich palačinek, Proteinutů, pudingů atd… Však to znáte. Dieta rozvíjí kulinářskou fantazii do schopností cukrářů s Michellinskou hvězdou. Prdelka nepřišla žádná, zbylých fotek pomálu. Ach jo… (Mimochodem, žádostí o dary přišlo za stejnou dobu trvání soutěže mnohem víc. To jen tak na okraj)

Takže když jsem si trochu pofňukal, můžeme se konečně věnovat těm, co vzali příležitost za pačesy. Soutěže se zúčastnilo 8 fanoušků stránky a vzhledem k tomu, že budeme vyhlašovat 5 výherců, byla tu velká šance na výhru. Zároveň je nutno podotknout, že ty poslané fotky měly skutečně vysokou úroveň a já jen žasnu, co se s našimi výrobky dá provádět za kouzla.

V očekávaném nerovném souboji fotek se sexuálním podtextem vs hezky nafocené jídlo, který se nakonec nekonal, jsem vyhlásil dvě kategorie. S vyobrazenou osobou a bez ní. A ačkoliv to zřejmě nebyl záměr, právě v kategorii „s osobou“ získala druhé místo s ním i právo na velké balení dle vlastního výběru z našich fitness potravin Bára Čmelová.

 

Vítězství a s ním právo výběru na dvě balení získává Gabriela Doležalová.

V kategorii „nejvíc lajků“ bere druhé místo Barbora Mertlová a s ním si může vybrat i balení produktů z kat. Fitness potravin.

První místo tak získává a s nimi i dvě balení + 1 balení jako bonus za nejvíc palců Mára Bartoš za parádní palačinky.  

No a nakonec tu máme vítěze (2 balení) za nejhezčí fotku dle mého výběru. A tím je Martin Seidl se skutečně parádně nafoceným zátiším.

Všechny jmenované požádám, aby svůj výběr napsali do zpráv na facebooku společně s adresou a telefonem pro doručení výhry.

Gratulujeme a věřím, že si výhry dostatečně užijí a pošlou nám z ní zase nějaké krásné fotky. Dobrou chuť vám všem.