Kdo vyhrál naši facebookovou soutěž?

Autor: Pavel Vacek

Rád pořádám nejrůznější soutěže pro naše fanoušky na Facebooku Extrifit.cz. Většinou se u toho nasměju, pobavím a výsledky tak nějak vybublají na povrch sami. Soutěž, kde prezentujete své výsledky tvrdé práce v posilovně a dietního úsilí, jsem ale dělal naposled.

Nejde o to, že by neměla úspěch, spíš naopak. Nejde ani o to, že by nebyla zajímavá, spíš naopak. A nejde ani o to, že by pro ostatní nebyla motivační, to už vůbec ne. Byla. A velmi. Jde o to, že by bylo jednodušší předjet rozjeté Ferrari nějakým tříválcovým trhačem asfaltu, než vybrat vítěze. To se prostě nedá bez toho, abych u naprosté většiny soutěžících nebyl za hňupa. A tak jsem se, navzdory předsoutěžním proklamacím, schoval naprosto zbaběle za vaše názory a hodnocení. Za vaše tlusté facebookové palce. Ale ne u všech.

Takže jak to dopadlo? Do užšího finále, nebo řekněme osobního výběru, jsem zařadil tyto soutěžící: Karin Roháčková, Nicoll Nekyová, Patrik Valach, Karin Roháčková, Aleš Kačaba, Ondřej Pustka, Jirka Kováč, Martin Adamus, Martin Gabko, Tomáš Mikula a Roman Širlo. Jak sami vidíte, příliš mnoho adeptů na vítěze, přičemž každý, nebo každá z nich, mohl vyhrát. Což je klasická alibistická věta před tím, než kousnete do pomyslného kyselého jablka a zkazíte mnoha lidem odpoledne.

Nejjednodušší to bylo v kategorii lajkovačů. Tam vyhrál s přehledem kontroverzní komentář, který doprovázel úžasný progres Martina Adamuse. Lajky lítaly rychlostí meteleskublesku, zrovna tak jako urážky, obdiv, respekt, závist, obviňování a dalších virtuálních neplech. Myslet si o tom můžeme, co chceme, podstatné je, že Ondra nasbíral 930 palců a proběhlo u něj 136 komentářů. Skoro jak na Novinkách, když se objeví informace, že si politici zvýšili platy. Akorát u toho počtu komentářů naskočí ještě další nula. Všechny jsou moooc pěkné…  A pěkná cena v podobě High 80 čeká i na Martina.

Další poměrně lehčí rozhodování mě čekalo v kategorii žen, protože přišlo trochu míň fotek. Což mě docela překvapilo, neboť jsem si myslel, že se neustále fotí především ony. Inu, doba se mění. Původně jsem chtěl přiřknout vítězství Karin Roháčkové. A taky by se tak stalo, kdyby Nicol Nekyová, kterou jsem původně dát nechtěl, protože mi vadila absence hlavy, neměla 378 palců bez jediného sdílnutí. Což ukazuje na to, že se nikde nedoprošovala ohodnocení a podpory, ale vy jste její změnu ocenili spontánně. Takže jsem trochu populisticky změnil názor, prominul absenci hlavní identifikační části a Nicol budu kontaktovat o zaslání adresy pro její výhru.

No a teď ta nejtěžší část…Vybrat dalšího z té neuvěřitelné hromady skvělých a obdivuhodných výsledků. Rozhodl jsem se vynechat závodníky (o nich později), kteří mají o motivaci postaráno. Jakkoliv chápu, že v jejich očích „nutně potřebují protein“ mnohem víc, než ostatní cvičící plebs…  Přesto jsem se rozhodl přiřknout vítězství Aleši Kučabovi, který se sice přihlásil na poslední chvíli, ale zjevně vás, především pak naše holčičí fanynky, zaujal. A mě koneckonců taky. I zde se prokázala parádní proměna, navíc zjevně v relativně krátkém čase a i Aleš se může těšit na High 80 v příchuti dle jeho výběru.

A proč o závodnících později? Protože jak Jirka Kováč, tak Roman Širlo se náramně snažili a nasbírali velký počet lajků, nehledě na jejich parádní formy a změny postav. Co se týká Jirky, tak nás navíc těší fakt, že Jirka Kováč používá naše výrobky v přípravě na blížící se Arnold Classic a jeho forma je vážně parádní. Roman Širlo zjevně přibral pár kil svalové hmoty a jistě se ukáže na bodovaných místech v nadcházející sezóně. Takže naprosto nad plán dostanou tito dva borci ještě každý po deseti kusech perfektního potréninkového doplňku BCAA GT+, který se jim jistě bude hodit alespoň na pár tréninků.

No a to je všechno. Doufám, že ti co nevyhráli, mi nyní nebudou spílat do slepých idiotů, protože škytavku, která se podle pověr zaručeně objeví pokaždé, když na vás někdo myslí, skutečně nesnáším. Ale když se tak stane, aspoň budu vědět, odkud ten vánek vane.  Pro ty ostatní mám informaci, že pro vás máme připraveny další soutěže, přičemž jedna z nich bude platná pouze pro síť Instagram. Tak nás koukejte začít sledovat i na Instáči.