Kdo vyhrál letní soutěž?

Autor: Pavel Vacek

Možná se mi to zdá, ale soutěže vás už nějak neberou. Doby, kdy chodilo 30 fotek a víc už jsou fuč a to je myslím si škoda. Na druhou stranu, dobře pro ty, kteří se zúčastní. Mají o to větší šanci vyhrát. Jak jsem avizoval, vybereme společně tři fotky, jejichž majitelé dostanou balení produktu v gelové formě dle jejich výběru. Tématem soutěže bylo léto a Extrifit. A kdo že to tedy vyhrál?

Na instagramu zabodovalo zátiší Extrifitu v Tatrách od Miloše Bednáře. Na to bych se mohl dívat dlouho. Rozhodně mnohem déle, než by trvala procházka po těch krpálech.

No a pak už zvítězily zase žlázy… O druhou výhru byla tlačenice. Moc si mi líbila proteinová tyčinka u moře od Radka Chovance, a pokud by se nejednalo v podstatě o 100% kopii naší titulní fotky, jistojistě by brala cenu tahle fotka. Velké haló způsobila i Martina Novotná se svým bicákem, ale ještě víc s následně přiloženou ukázkou Mrtvého tahu. Nemohl jsem se rozhodnout. Tak jsem zcela alibisticky přihlédl k palcům vás, našich fanoušků. A je vidět, co vás zajímá a na co myslíte…. :-) Fakt je ten, že z opalovačky Ivany Klimešové letní atmosféra přímo prýští a tak je cena její.

To s další „prdelatou fotkou“ jsem měl větší problém. Světélka na posteli Dana Bartoše evokují spíš Vánoce než léto a následnou děkovačku za dárky, ale fakt je ten, že se nedá vyloučit ani letní pelešení a když už to vzbudilo takové nadšení, těžko tomu odolat. Takže vychutnání proteinové tyčky po (fantazii si popusťte uzdu sami) zabralo, a Dan se může těšit na další svoji výhru.  Jedna už se povaluje na něm.

Všem výhercům gratulujeme a budeme je kontaktovat ve zprávě.