Kdo vyhrál E.NOX?

Autor: Pavel Vacek
Máme za sebou první kolo soutěže o E.Nox a HellNox. Pojďme si krátce zrekapitulovat, o co jde.

Extrifit.cz pravidelně pořádá pro své fandy nejrůznější soutěže, kde jednotliví výherci mohou získat nějaký oblíbený produkt značky Extrifit. Celé léto jsme tématicky soutěžili o BCAA Instant, nyní jsme zvolili jako výhru E.NOX SHOCK pro výherce týdenních kol, přičemž do závěrečného kola, kde je hlavní výhrou HellNox postupují nejúspěšnější tři soutěžící z jednotlivých kol.

O co jde? Od pondělí mohl každý z fanoušků facebookové stránky Extrifit.cz poslat buď do zprávy nebo na zeď své oblíbené produkty Extrifit v nějakém libovolném aranžmá. Fotka, která nasbírala nejvíc označení „To se mi líbí“ přinesla svému tvůrci výhru v podobě balení E.NOXu. V pátek se toto kolo uzavřelo a výherce dnes oznamujeme.
Je jím DAVID RASOCHA, jehož snímek sesbíral těžko uvěřitelných 385 lajků.
Gratulujeme a posíláme balení E.NOXu Rasocha David to neměl vůbec jednoduché. Do tohoto kola se přihlásilo 36 lidí a některé fotky byly vskutku velmi vydařené. Proto bylo velmi obtížné, probojovat se alespoň k naději o zařazení do závěrečného kola o HellNox. Šanci na tuto výhru mají tedy ještě David Machala na druhém místě a Ondra Neruda na místě třetím. Vzhledem k tomu, že rozestup mezi 3 a 4 místem činil v pátek o půlnoci pouhé 4 body, udělujeme ještě divokou kartu Standovi Škampovi na místě čtvrtém. Machala Neruda Škampa Podstatné je ovšem to, že vás tato soutěž nesmírně chytla a bavila. Svědčí o tom ta hromada fotek, co jste nám poslali. Za ně neskutečný dík a respekt vám. Zároveň je třeba zdůraznit, že i vy, co jste v tomto kole neuspěli, můžete to zkusit ihned v pondělí znovu. Pouze s jinou fotkou a jiným aranžmá. Takže foťáky, mobily, tablety hurá do ruky a jdeme zase na to.