Kdo vyhrál druhý E.NOX?

Autor: Pavel Vacek
Tak takový epický souboj jsme tady ještě neměli. 732 hlasů vs 900 hlasů pro fotku s Extrifitem. Nevím, jak to ty lidi dělají, ale jsem uchvácen.

O co jde? Už minulý týden jsme vyhlásili vítěze prvního kola naší facebookové soutěže o fotku s produktem Extrifit, který máte doma. Strhlo se šílenství a poslali jste obrovské množství fotek. Navlékli jste psy, kočky do triček, přemlouvali sousedy, milenky k pózování s krabicí, navlékali si punčochy přes obličej a navštěvovali v noci fitness shopy, soudě dle hromad krabic Extrifit u vás doma.

Tentokrát to odnesli děti a mladší sourozenci. Jejich podobizna musí být na českém facebooku známější než fotka dalajlámy. Jenom první tři soutěžící posbírali pod své fotky téměř 1900 lajků!!! Neuvěřitelné. Pokud by měli neúspěšní kandidáti v prezidentské volbě takovéhle šíbry, tak tam dneska možná sedí někdo jiný.

Má to však jeden háček. Souboj téměř biblických rozměrů mezi sebou svedli především Jan Lukeš a  Ľubica Minková. To jsou ony hlasy z prvního odstavce článku. Problém je v tom, že uzávěrka byla v pátek večer, kdy měl Honza na svém kontě 730 hlasů a Ľubica 698. O to větší překvapení na mě čekalo dnes, při zpracování soutěže, kdy se u fotky Ľubici skvěla astronomická číslovka 900. Jan Lukeš
Vítěz je dle pravidel jasný. Je jím Jan Lukeš a získává balení E.NOXu. Ovšem ani výkon Ľubici Minkové nemůžeme nechat bez ohodnocení a E.NOX od nás získává také. Do finálového kola postupují oba dva, společně se Zbyňkem Hlaváčkem, kde se utkají znovu o hlavní výhru HellNox.
Ľubica Minková - 900 like
Ovšem pozor! Vzhledem k úspěšnosti naší soutěže budeme ve FINÁLOVÉM kole oceňovat dokonce první tři místa a to těmito doplňky:

1.       Místo: HELLNOX
2.       Místo: ISOBEEF
3.       Místo: BEEFMASS

Zítra, tj. v pondělí 2. 12. tedy začíná třetí postupové kolo, kde vítěz získá E.NOX a další dva postupují do zmíněného finále. Tak co? Už máte připravené fotky?

Prozatímní postupující:
·         David Rasocha
·         David Machala
·         Ondra Neruda
·         Standa Škampa
·         Jan Lukeš
·         Ľubica Minková
·         Zbyněk Hlaváček Hlaváček Zbyněk-3. místo