Kde nás můžete v nejbližších dnech potkat?

Autor: Extrifit

Vážení fanoušci značky Extrifit, nebo jednotlivých členů Extrifit Teamu, máme pro vás několik termínů, kde se můžete setkat se svými oblíbenci, několik měst, abyste nemuseli jezdit na semináře mnoho kilometrů daleko a také pár možností, kde si lze nakoupit zvýhodněné zboží mimo pravidelné slevové akce na e-shopu Extrifit.cz

A začneme právě tím.

Stánek Extrifitu, osazený některými z našich Extrifit Girls, kde si lze výhodně nakoupit, ochutnat různé varianty našich oříškových pochoutek, otestovat příchutě našich proteinů, či navázat obchodní kontakt pro své fitcentrum, najdete v nejbližší době zde:

  • 11.11. v Ostravě na soutěži Grand Prix Ostrava 2017, kde vám bude k dispozici Mistryně ČR v Bikiny Fitness Katrin Wallicová a Lucka Adamusová.
  • 18.11. na oblíbené soutěži Golem Classic Kutná Hora, kde vám rád poradí s výběrem suplementů reprezentant a autor mnoha odborných textů Pavel Vacek. Za Extrifit Girls se můžete těšit na Janču Štěpánkovou a populární, divokou, Kristýnu Seidlovou.
  • O den později tj. 19. 11. vám bude Pavel Vacek opět k dispozici na soutěži GP Ronnie.cz Březnice a asistovat mu bude vítězka GP Brno Lucia Černíková a opět Jana Štěpánková.
  • S našimi produkty se můžete seznámit opět i v jednom z fitcenter Jatomi Fitness, konkrétně v Jatomi Butovice a to 30.11. 2017 Zároveň vás ještě budeme s předstihem informovat, který ze členů Extrifit Teamu si tam odjede svůj ukázkový trénink.

Mnohem více otázek a informací vás ale čeká na chystaných seminářích.

  • Samostatný seminář Vojty Koritenského vás čeká 23. 11. od 18 hodin ve fitcentru Aquapalace Čestlice. Samozřejmě s podporou Extrifitu, takže si každý návštěvník odnese dárky od naší společnosti, ale především neopakovatelný zážitek ze setkání s jedním z našich nejpopulárnějších kulturistů. Čeká vás dlouhé povídání, včetně praktické ukázky provedení cviků a různé osvědčené tréninkové finty Vojty Koritenského.
  • Pokud by vám Vojta nestačil, máme pro vás nášup. Seminář Vojty, Tomáše Kašpara, Vlasty Kužela a Sabiny Plevákové v Extrifit Gymu v Hradci Králové 2. 12. 2017 od 11 hodin. Aktéry netřeba představovat. Snad jen to, že mít tři IFBB profíky a jednoho světového rekordmana v benči na jednom místě určitě stojí za návštěvu.
  • Ale je možné, že i taková sestava by pro vás byla málo. Není problém. Extrifit má suverénně nejsilnější Team široko daleko a zásoby špičkových sportovců, kam ještě může sáhnout pro další kulturistické profesionály. Ano, tušíte správně, blížící se konec roku nemůže být bez naší vlajkové lodi Extrifit Training Day s kompletním Teamem, náloží dárků, Extrifit Girls, soutěžemi a zábavou. A kde že si to již po devatenácté užijeme tentokrát? Zamíříme na Vysočinu, konkrétně do Jihlavy, a ještě konkrétněji do Fitpeople Jihlava. A to 9.12. 2017 tradičně od 14 hod.

Ať se rozhodnete pro jakoukoliv akci, budete vždy srdečně vítáni. Těšíme se na shledání.