Je tu další soutěž na Facebooku!!

Autor: Pavel Vacek

Jak jsme v týdnu slíbili, přicházíme s novou soutěží na facebooku.  

Jak už je naším zvykem, soutěže se vždy vztahují k nějakému tématu. Ani tentokrát tomu nebude jinak. A vzhledem k tomu, že tento týden tu bude trochu překoritováno, neboť vás čeká aktuální rozhovor s Vojtou a páteční videoporadna, kde bude odpovídat právě on, plus Vojta začne natáčet třetí díl On the Top PRO, téma se nabízí samo.  

Bude se natáčet. Nebudeme vás nutit, abyste to měli tak promakané jako Vojta, ani abyste angažovali Stevena Spielberga, 200 komparsistů a produkci jak na Titaniku. Ani vás nezahrneme nějakými nesmyslně složitými pravidly. Chceme, abyste natočili 3-5 minutové video s jakýmkoliv pozitivním spojením s Extrifitem.  

Ať už nám pošlete nějaký videotip na přípravu lahodného koktejlu z Extrifit proteinu, nebo jestli budete cvičit jako šílení v Extrifit triku, či si vymyslíte jinou originální věc, je to na vás.  

Jak video pošlete:
I zde to bude „složité“ jak pravá Česká facka. Jednoduše natočíte své video na You Tube a pošlete nám odkaz na něj do zpráv. My ho šoupnem na stránky a je vymalováno. Hotovo raz dva.  

Kdo a co vyhrává?
Vyhlašovat budeme dva vítěze. Oba dva si budou moci dle vlastního výběru určit dva výrobky z celého sortimentu Extrifit, oblečení nevyjímaje. Jeden výherce obdrží tuto cenu za největší počet like + počet zhlédnutí na You Tube a druhého výherce určíme my. Podle toho, jak se nám to které video bude líbit. Pokud se nám sejde nadprůměrný počet videí, oceněná místa adekvátně rozšíříme.  

Kdy začínáme?
Protože video dá přeci jen trochu víc práce než fotka pořízená mobilem, dáme vám čas na přípravu. Soutěž tedy spustíme příští pondělí 2. Února a ukončíme ji v neděli 8.2.2015 Pro jistotu vám to ještě párkrát připomeneme.

Doufám, že si to zase moc užijeme a kdo ví, třeba vám to přinese i něco víc, než jenom dva výrobky.