Jaké nejlepší aminokyseliny vybrat?

Autor: Pavel Vacek
Chcete pokročit o stupínek výše? Zvednout výkonnost? Zrychlit růst svalstva? Zkvalitnit hmotu? Zlepšit regeneraci? Konečně se přiblížit kulturistům z fotografií? Zařaďte do své suplementace čisté, hydrolyzované aminokyseliny Amino Hydro 4000. Všichni soutěžní kulturisté Extrifit teamu je užívají!


  12.JPG 09.JPG 22.JPG   Kulturisté Extrifit teamu Vám garantují kvalitu aminokyselin Amino Hydro 4000.

Vynikající stravitelnost i při množství 50 až 60 tablet denně!
Žádné problémy se zažíváním!


Obsah čistých aminokyselin je 87,92 % v každé tabletě (viz certifikát rozboru SZPI).
Vyrobeny z nejkvalitnějšího zdroje aminokyselin, jaký existuje - hydrolyzovaného lactalbuminu.

7386_4_1.jpg 7386_5_1.jpg 7386_6_1.jpg    

Aminokyseliny vybírejte podle těchto kritérií:
1) MUSÍ BÝT HYDROLYZOVANÉ - čisté, předtrávené. Z hlediska využitelnosti a stravitelnosti stojí Amino Hydro 4000 na samé špici veškerých bílkovinných zdrojů. Jedná se o speciální typ syrovátkové bílkoviny vystavené během výroby enzymatickému procesu - rozštěpení proteázovými enzymy (enzymy štěpící bílkoviny) na aminokyseliny s dlouhým řetězcem. Tyto aminokyseliny se nazývají polypeptidy. Jedná se o enzymatický proces hydrolyzace - pre-digestion („předžvýkání“). Jeho produktem je pro tělo vysoce vstřebatelná a využitelná bílkovina ve formě peptidů (oligopeptidy, tripeptidy, tetrapeptidy, pentapeptidy atd.). Index biologické využitelnosti BV je 104 až 107! Každý druh peptidu svými unikátními vlastnostmi zásadně urychluje čas trávení. Rychlost vstřebatelnosti peptidů Amino Hydro 4000 je o 2 hodiny kratší než u běžných bílkovin.

2) POZOR, ABY TABLETY NEBYLY JEN OBYČEJNÝ SLISOVANÝ PROTEIN!

3) MIMOŘÁDNOU POZORNOST VĚNUJTE MNOŽSTVÍ POJIVA - Amino Hydro 4000 jsou velmi silné aminokyseliny vyrobené novou metodou pre-pressing a obsahují tedy minimum pojiv. Pojivo je nežádoucí a velmi těžko stravitelné, proto je důležité, aby jeho obsah v tabletě byl co nejmenší. (Velmi vhodné pro lepší stravitelnost pojiva je použití sojového izolátu jako součásti pojivového materiálu - tím se i „zlé“ pojivo stává užitečným. Toto chytré řešení je použito právě u Amino Hydro 4000.) Aminokyseliny Amino Hydro 4000 obsahují až 10x menší množství pojiva, než je běžné! Tím se naprosto zásadně zlepšuje jejich stravitelnost. Každá tableta obsahuje rovných 2000 mg (2 g!) aminokyselin a díky minimálnímu obsahu pojiva je i přes tak vysoký obsah aminokyselin příjemně malá a snadno polykatelná. Je běžné, že jiné tablety, které mají takto vysoký obsah aminokyselin, jsou až dvakrát větší! To způsobuje mnohdy neřešitelný problém s jejich konzumací.

4) BARVA TABLET - barvivo je nežádoucí a zbytečná příměs, která pouze snižuje procento obsahu aminokyselin a zhoršuje stravitelnost. Správná barva tablety je bílá nebo lehce mléčná.

5) ZDROJ AMINOKYSELIN - Amino Hydro 4000 obsahují komplex všech potřebných aminokyselin ve špičkové kvalitě. Tyto aminokyseliny se okamžitě dostávají do krevního oběhu a nezatěžují trávící ústrojí. Jsou vyrobeny z vysoce kvalitní bílkovinné frakce hydrolyzovaného lactalbuminu bohatého na aminokyseliny ve volné formě (free form) a aminokyseliny vázané peptidovou vazbou v krátkých řetězcích (peptide bond). Peptidy obsažené v hydrolyzovaném proteinu jsou pro tělo biologicky nejvstřebatelnější a nejvyužitelnější formou bílkovin a pozitivně ovlivňují dusíkovou bilanci (anabolický efekt). AMINO JPG 1.jpg