Jak jsme vybírali hostesky

Autor: Pavel Vacek

Nadpis článku zní: „Jak jsme vybírali hostesku“ a pamatuji si, že přesně takhle začínali pohádky od Josefa Čapka o pejskovi a kočičce. A ač se to nezdá, v následném rozhovoru s jednou z vybraných děvčat, Simi Kočiškovou, zjistíte, že třeba právě pro ni se ten pohádkový příběh včera odehrál. Ale pěkně popořádku.

Minulý týden jsme vyhlásili soutěž o hostesku na prestižní akci Olympia Amateur a EVL’s Prague Pro a následně nás zavalilo obrovské množství fotek a neutuchající zájem děvčat. Takže okamžitě vypukl vražedný boj o lajky, kde šla veškerá legrace stranou a nejbližší přátelé děvčat byli zaspamovanější víc než letákama z Lidlu. Ale povedlo se. Některým. Protože ty čísla byly skutečně famózní. Vždyť k tomu aby se holky dostaly se do první pětice a tím pádem do užšího výběru, nestačilo ani téměř 400 hlasů.

Takže kdo byly ty nejpilnější facebookové včeličky? Veronika Bartošová, Andrea Čudová, Nikola Odlová, Simi Kočišková a Tina Gregorčuková.  Pak už to šlo ráz na ráz. Děvčata jsme si sezvali do Extrifit Gymu, kde jsme poklábosili, navlékli do starých kompletů Extrifit (ty nové si necháme pro návštěvníky Evl’s jako překvapení) a jali se rozhodovat. Po resultu ty méně úspěšné dostaly vedle drobných dárků od Extrifitu ještě lístek na EVL’s Prague Pro, takže myslím, že nadarmo určitě nejely. Ve finále to stejně všechno uvidíte ve zkratce ve Vojtově On the Top.

Možná si teď říkáte, proč jednoduše nenajmeme nějaké fešné krasavice z agentury? A máte pravdu, bylo by to jednodušší. Stačí ukázat v katalogu prstem a za tři minuty jich máte plný stánek. Je to ještě snadnější, než kroutit prstenem v Arabele. Ale my v Extrifitu chceme být k fanouškům poctiví. Chceme vybrat jednu z vás, děvče, co cvičí, fitnessem žije, Extrifit zná, sleduje Team, fandí mu a není jí jedno, jestli zrovna dělá reklamu sekačce na trávu, šňůře na prádlo anebo Extrifit produktům. A myslím, že jsme v tomto ohledu nemohli vybrat lépe. Jednou z vybraných je Andrea, návštěvnice Extrifit Gymu a druhou mladá sympatická holčina, která za námi přijela až z Košic. To mě osobně zaujalo natolik, že jsem Simi Kočiškovou pro vás vyzpovídal. A jestli jsme vybrali skutečně dobře, můžete zjistit vy sami. Stačí, když se za námi stavíte na stánek Extrifitu za naším Teamem a taky za Simi.

  Simi, můžeš se našim čtenářům představit?

Ahoj, jmenuji se Simi Kočišková, je mi zanedlouho 18 let a pocházím z Košic. Věnuji se fitness, hodně mě to baví a ráda bych zkusila soutěž v kategorii Bikiny Fitness.  

A kdy plánuješ ten start?

No možná už brzy, protože dnes jste mi dodali obrovskou chuť do práce a hromadu motivace k tomu, abych zkusila soutěže.  

My jsme ti ji dodali? Dnes?

Ano, velmi. Vážně jste mě hodně podpořili a mě to, že jste si mě vybrali, udělalo obrovskou radost.

  

Znáš Extrifit Team, kdo ti je v něm nejvíce sympatický?

Ano, znám celý Team, Extrifit sleduji. Nejvíc samozřejmě Sabinu Plevákovou a Timeu Trajtelovou. Vím, že je sponzorujete.  

Těšíš se na setkání s nimi.

To se ani nedá vypovědět jak.  

Byla to jedna z motivací, proč si vážila tak dlouhou cestu?

Já to od začátku brala jako zkoušku toho, jestli jsem schopná zaujmout, chci se podívat na soutěž, chci vědět, kde se můžu zlepšovat a chci být s těmi nejlepšími.

  Těšíš se na tu soutěž jako takovou? Uvidíš nejlepší amatérské i profi závodnice světa. Bude to pro tebe další motivace?

Určitě to je pro mě obrovská motivace, takže se na to těším strašně moc.

  Ty se teď rázem dostaneš po bok těm největším českým a v osobě Sabiny i slovenským hvězdám kulturistiky a fitness. Jaký to je pro tebe pocit?

Mám z toho úplně husí kůži, když o tom teď mluvíte. Je to pocit, kterému zatím sama nemůže uvěřit.  

Dobře, tak si o tom popovídáme potom, až to všechno skončí. Zatím ti děkuji Simi za rozhovor.

Já taky děkuji a děkuji Extrifitu za tuto možnost.