Hrajte s námi a vyhrávejte!

Autor: Pavel Vacek

Tak už to dnes začalo. Škola je na pár měsíců v tahu a dnes večer vyrazí pár paštikama narvaných Oktávek TDI směr Chorvatsko. Prostě, je tu léto se vším, co k tomu patří.  A co patří k létu? Inu, trochu tepla, nějaké ty grilovačky, sem tam povrchní sexík s podnapilou puberťačkou a jiná zábavná činnost. A taky hry. Na ty nesmíme zapomenout.

Nic náročného ovšem. Přece jen, když paří slunce na květák, moc fištrónu z něj nevydolujete. Takže šachy, poker a podobný zabíječe času moc nedoporučuju. Hodně populární, hlavně po večerech, co si tak matně vybavuju, byla flaška. Tedy ta hra. Ta místo rozumu vyžaduje spíš absenci studu a trochu promile v krvi a proto je to taková švanda, když finále končí vytaženou klobáskou. Jenže finále téhle hry se může rychle zvrtnout ve start rodičovských povinností a tím pádem koncem vašeho cvičení. Závodění určitě. Takže ani to bych nedoporučoval.

Ale mám pro vás skvělý tip jak zabít čas mezi polední paštikou a večerní paštikou, u těch movitějších jedním all inclusive chodem a tím druhým. V případě těch nejoddanějších kulturistů, mezi jedním koktejlem od sluníčka zkyslého proteinu a první z nekonečné řady návštěv exotické toalety.  Zkuste nádherně infantilní hru Kvarteto. Je skvělá. Potřebujete na ní jenom dvě mozkové buňky. Jednu na to, abyste dokázali udržet karty a druhou na to, abyste tu správnou kartu co si vytáhnete, dokázali správně přiřadit ke stávajícím. Pak sesbíráte 4 karty do sbírky a hurá, jste šampion. Je to ještě rychlejší, než vyhrát kategorii physique. A proto ji rád hraju, protože naprosto koresponduje s mojí mozkovou kapacitou na dovolené a protože je lehká.

Ale co vy, kteří nikam nejedete? I pro vás máme takové kvarteto. Akorát to nebude kvarteto, kde sbíráte 4 karty, ale mnohem víceteto, protože nebudete sbírat 4 karty, ale 9 karet. A do devíti já latinsky neumím, takže nevím, jak to nazvat. Každopádně na všech bude někdo z Extrifit Teamu a jakmile sesbíráte všechny, hurá, máte kliku a vyhráváte produkt dle vašeho vlastního výběru. Cokoliv je v nabídce shopu. Takže už jde vlastně skoro o hazard.

Ptáte se, kde tyto karty seženete? Mnozí z vás už mají některé doma. Od pondělí se v každém balíku, bez ohledu na jeho výši, zasílá kartička se členem Extrifit Teamu. Čili, v každé objednávce bude na vás číhat karta. Může se stát, že dostanete 2x tu samou, nebo se vám bude hromadit doma David Oravec a chybět Sabina do sbírky. To už tak v kvartetu chodí. Ale vy máte facebook a klidně si na naší stránku napište, jestli by vám to někdo nesměnil, nevykšeftoval, neprodal, nevyměnil za vaši ledvinu a tak. Prostě si ji nějak získejte a my vám to klidně zveřejníme. A až po tomhle vyčerpávajícím boji tu vysněnou kartu získáte, pošlete nám celou tuto sadu zpátky s požadavkem na vaši výhru.

A když to nesložíte, nevadí, budete mít aspoň bezva záložky. Je to jenom hra. My si totiž hrajeme rádi a máme rádi, když uděláme nějakou tu zábavu i pro naše fanoušky. Takže sbírejte, měňte a vyhrávejte. Ať se vám daří.