Hrajte o lístky na Olympii Amateur 2014 v Praze!

Autor: Pavel Vacek

5-7. června se v Praze uskuteční nejvýznamnější amatérská soutěž jarní sezóny. Olympia Amateur Europe 2014. Soutěž, kde by neměl žádný fanoušek kulturistiky a fitness chybět. Tento závod je atraktivní především tím, že poslouží mnoha ambiciózním závodníkům a závodnicím jako vstupenka do profesionálního pelotonu závodníků IFBB. Bude se zde bojovat dokonce o pět profi karet IFBB! Je tedy naprosto jasné, že konkurence bude obrovská.
Z Extrifit Teamu se na tuto soutěž připravují Radek Lonc, Vojtěch Koritenský a Jakub Šubrt.

Extrifit Team se ale brzy rozšíří o dalšího člena, či členku, který bude mít na této soutěži ty nejvyšší ambice. A to zcela oprávněné.

A právě při této příležitosti vyhlašujeme soutěž o 6 vstupenek na Olympia Amateur Europe 2014!
 
Zadání je jednoduché.
Tipněte si, kdo rozšíří řady Extrifit Teamu.
První 3 správné tipy vyhrávají 2 lístky na tuto mimořádnou soutěž. To abyste s sebou mohli vzít přítelkyni, ženu, kámoše, sparinga, zkrátka nějaký svůj doprovod.

Svůj tip napište do diskuse pod článkem a nezapomeňte vyplnit platný e-mail, na kterém vás můžeme kontaktovat s případnou výhrou. Na jeden e-mail je možné napsat maximálně tři po sobě jdoucí tipy. Lístky vám budou posléze distribuovány s jakoukoliv minimální objednávkou z webu Extrifit.cz.

Prozatím to zkusíme bez nápovědy, pokud to bude těžké, každý den přihodíme nějakou indicii.

Soutěž se uzavírá ve čtvrtek 10. 4. o půlnoci, protože v pátek vám již bude jasné, kdo vyhrál.
Přeji šťastnou ruku při výběru. unnamed (2)
Nápověda č. 1
Jsme rádi, že vás soutěž zaujala a že máte tak eminentní zájem o lístky na prestižní soutěž Olympia Amateur. Z tohoto důvodu jsme se rozhodli rozšířit řady výherců na 5 osob. Tzn., že dohromady se nyní hraje o 10 lístků na Olympia Amateur 2014!

A vzhledem k tomu, že pořád ještě žije šance na výhru, přidáváme nápovědu.
 
Nejdříve začněme tím, kdo v tipech být nemůže. Z výše uvedeného textu vyplývá, že do Extrifit Teamu přichází osoba, která bude startovat na Olympia Amateur 2014 a která bude velkým favoritem na zisk prvenství, neřku-li na získání profi karty za absolutní vítězství. Zároveň je to soutěž pro špičkové amatéry v kategoriích Fitness Woman, Physique Woman, Bikiny Woman, Man\'s Physique a Man\'s Bodybuilding.

Z tohoto důvodu nemohou na této soutěži startovat nesprávné tipy jako Lukáš Osladil, Vladimíra Krásová, Tomáš Klíč (profesionálové), Daniel Minster (není kategorie) a Filip Vaško, Petr Ženíšek, Daniel Nejez (na absolutku by to asi nebylo)
Pokud jste tipovali tyhle borce, nic se neděje, zkuste to s někým jiným, šance na výhru trvá.
  NÁPOVĚDA Č. 2   Martin Dráb a Michal Sitter by byli skutečně velkou posilou Extrifit Teamu, jenže, jak sami uznáte, dobrých kulturistů je v Extrifit Teamu už dost. A proto očekávejte příchod ženy do Teamu.   Naše nápověda tedy zní: Je to žena a bude naším želízkem v ohni kategorie Woman Bikiny.