Foodporn z Extrifitu

Autor: Pavel Vacek

Nedávno jsem na svém facebookovém profilu podlehl módní vlně a vyfotil si svoje jídlo. Facebook se sice chvíli rozmýšlel, zda něco tak nevábného zveřejnit, ale hned na to jsem čelil dotazům, zda držím dietu a mimofitnessoví přátelé se mě soucitně ptali, proč se tak trápím. Vyfotil jsem totiž vařené prso. Kuřecí prso, aby nedošlo k mýlce. Jen tak bez ničeho. A navíc ho vážně snědl. Jsem snad v dietě? Ne. Ale jsem neskutečné poleno na vaření a lenoch k tomu. Čistá esence kuchařského antitalentu. Jsem tak zručný, že pokud bych se pustil do nějakých odvážnějších receptů, zaručuji vám, že čerstvě přejetá veverka bude na pohled přitažlivější. A možná i chutnější.

A možná právě proto tak rád koukám na pořady Masterchef, Pohlreicha a podobné kulinářské umělce. Ne s ambicí, jakkoliv na hony daleko se jim přiblížit, ale pokochat se na pohled něčím, co já v životě nesvedu. A i proto mě přivádí v úžas naaranžované a skvěle připravené palačinky, kaše, pudingy, lívance, vafle a různé kombinace, které nacházím na sociálních sítích, především pak na Instagramu pod hashtagem Extrifit. Fantazie, nemůžu se toho nabažit. A lidskou trojnožku ze mě neudělá kolikrát jenom lívanec, ale i samotná kuchařka, která to připravuje…

Takže bych v tom rád pokračoval a proto je tu další soutěž… A ta se bude tentokrát týkat našich fitness potravin. Pravidla budou veskrze jednoduchá. Připravte, naaranžujte, vyfoťte, a nakonec pošlete váš výtvor, který vznikne z našich kaší, pudingů a palačinek. Pošlete tuto fotku do zpráv na fcb stránku Extrifit.cz. My ji zveřejníme současně jak na Fcb stránce, tak i na našem Instagramovém účtu. Podmínkou je alespoň částečné zobrazení obalu, abychom měli jistotu, že ta úžasná palačinka, nebo slinyprodukující puding je skutečně náš.

Kdo vyhrává? Vybereme 3 výherce, kteří dostanou po 25 ks balení našich fitness potravin. Vyhraje fotografie s nejvyšším počtem lajků, dále vyhraje fotka s největším počtem srdíček na Instagramu a do třetice zvítězí fotka dle našeho výběru. Pokud se utrhne lavina fotografií, výherců bude víc.

Jak dlouho to potrvá? Všiml jsem si, že ty nejúžasnější kreace mají na svědomí ženy, dívky, slečny. A ty potřebují na všechno moře času. Takže začínáme právě teď a končit budeme středou 18.1. o půlnoci. Vítěze vyhlásíme v pátek ráno. Tak hurá do toho, ať se mám čím kochat a vy zatím nasbírejte inspiraci ve fotogalerii.