Fitness Vánoce a soutěž pro vás

Autor: Pavel Vacek

Tak si to trochu zrekapitulujeme, co říkáte? V uplynulých dnech se všichni zbláznili, vydali se na lov blyštivých kovů, omamných vůní, plyšových chuchvalců a shluk křemíkových součástek a já jel na trénink zhruba tři světelné roky místo obvyklých 15 minut. Zbytek života jsem pak kroužil po parkovišti před obchoďákem hledajíc volné místo. Pokud by nezasáhl Ježíšek, zhynul bych únavou v rychlosti 3km/hod. Vyzkoušeli jsme si i své ostré lokty v davu a zavzpomínali na fronty před kasou. Ti technologicky zdatnější z nás, ťukali milion cifer a pinů při on-line platbách a zbytek vyhlížel pošťáky, jestli jejich nová služba, částečně okoukaná od Amazonu funguje. Amazon zkouší doručovat dronem. Česká pošta zkouší doručovat. Ne vždy se to podaří.

Ale vše má svůj konec a tohle hektické peklo skončilo úderem čtyřiadvacátého a my, kovaní fitnessáci se vydali v citelně řídnoucím provozu do fitka na ten pravý vánoční trénink. Ve fitku, přestože je advent a svůj prostor by měli dostat sboroví kastráti, hrají povětšinou zostra.  Například Ramstein a jejich písničku We are living in America. To mnohé přítomné pochopitelně povzbudilo k tomu, aby si nasadili santaclausovskou čepku a dělali legraci. Začátečníci vyfasovali čepku skřeta, ten, kdo nezvedl 50 kg na bench, musel cvičit v parůžkách soba. Odcvičeno, ještě předat světu poselství o tom, jak to s tím cvičením myslíme vážně a domů. Po štědrodenní tréninkové ztrátě důstojnosti v čapce a nálezu napumpovaných bicepsů už následoval pouze pohanský festival obžerství a hojnosti, paradoxně maskovaný za oslavu křesťanství vzývající skromnost.

Hardcore fitnessáci se dali bramborový salát tmelený jogurtem a lososem v páře, kultíci v objemu nepohrdli salátem, řízkem a prskajícím olejem a vegani měli jen salát, tmelený pryskyřicí z kůry.  U štědrovečerní večeře se sešli nějací lidé, které občas vídáváte ve společném prostoru, ale tentokrát se na vás tvářili mile a vlídně a na sobě neměli pokydané triko a tepláky s vytahanými koleny jako obvykle. Nikdo nekřičel. Všichni jsme poslali přání lidem, které jsme staletí neviděli.

Pak se výklad večera liší dle věku. Jde o Saldo dárkové bilance. Pokud jste mlád, bydlíte s těmi lidmi, aniž by vám chodili složenky, pravděpodobně pro vás končí večer 24.12. plusem a vidinou bleskového nákupu na Extrifit.cz. Pokud jste ten, kterému se ve vašem bytě pohybují bytosti, a ještě musíte krýt náklady na jejich pohyb, jste pravděpodobně ve ztrátě s vidinou odloženého nákupu na Extrifit.cz Jedno mají obě skupiny však společné. Jsou blažení příjemným pocitem. Dávání, ale i přijímání dárků je veskrze příjemná záležitost. A proto si to protáhneme.

Hlavně na facebooku, bez něhož bychom se nedozvěděli, kdo co dostal na druhém konci republiky, jak byl u toho oblečen a kolik šupin měl jeho kapr. Takže si dámefacebookovou vánoční soutěž o hodnotné ceny.

A o co půjde? To je jednoduché. Udělejte fotku s vánoční tematikou a pošlete nám ji do zpráv na fcb profil Extrifit.cz. Jestli to pojmete tradičně, originálně, kontroverzně, vesele, smutně, honosně, střídmě, nábožensky, nebo kacířsky, nechám to na vás. Podmínkou je, ať z toho koukají Vánoce a Extrifit produkty.

Kdo a co vyhraje? Odměníme první tři fotky s nejvyšším počtem lajků + 2 fotky podle našeho výběru, které se nedostanou do té trojice nejvíce lajkovaných. Dohromady tedy pět výherců! Fotka s nejvíce lajky si může vybrat produkt Extrifit v Gelové formě dle jeho výběru, zbytek soutěží o Thermogely, Express Gely, Aminogely atd… plus vzorky našich nových fitness potravin.

Kdo se nemůže zúčastnit? Demokracii, zdá se, zvoní umíráček a je třeba se na to připravit. Takže jakmile dostaneme podezření na nějaké elektronické čachrymachry, fotku vyřadíme ze soutěže. Bude to hlavně v případě nadměrných lajků od Omarů, Mickeymausů, Činmhongů z Mongolska atd..  Mobilizovat kámoše a tetičky samozřejmě lze. Nepustíme ani fotku, ze které by puritány a mravokárce rozbolelo koleno. I když… hranice naší tolerance je poměrně daleko a puritány a mravokárce škádlíme radi.

A kdy to spustíme a kdy ukončíme?

V úterý ráno začneme zveřejňovat fotky a ukončíme to ve čtvrtek o půlnoci. Výherce budeme znát v pátek. Tak hurá do toho. Dole je fotogalerie z loňska pro inspiraci.