Extrifit zlevňuje své výrobky!

Autor: Pavel Vacek
Takřka denně se setkávám v naší on-line poradně, nebo i v běžném životě s otázkami, směřujícími na nárůst hmotnosti, zlepšení regenerace, či doplnění energetických zásob po vyčerpávajícím tréninku, ať už silového, nebo vytrvalostního charakteru. Neznám lepších výrobků pro splnění těchto potřeb, než je skupina doplňků výživy známá pod všeobecným označením GAINER doplněná zpravidla nějakou číslovkou, jež vyjadřuje množství bílkoviny ve sto gramech.
Byť suplementový průmysl chrlí jednu novinku za druhou, základní pravidla pro budování svalové hmoty jsou pořád stejná. Musíte tělo dodat potřebné množství bílkovin pro obnovu a stavbu svaloviny, a zároveň také dodat potřebné množství sacharidů pro energetické zajištění tohoto procesu.
Častá a nutno říci, že mnohdy oprávněná námitka především mladších čtenářů zní, že nemají dostatek finančních prostředků na dostatečnou suplementaci aspoň těch základních výrobků jako jsou bílkovinové koncentráty, nebo právě výše zmíněné gainery. Firma Extrifit si je této situace plně vědoma a proto přišla v době všeobecného zdražování a zvyšování životních nákladů s novými, výrazně nižšími cenami některých svých výrobků. Professional Gain 15 nyní koupíte za 734 kč, Hardcore Gain 21 nyní se slevou 30% za 690 Kč a nejpopulárnější gainer na českém trhu Professional Gain 30 nyní pořídíte za skvělých 906 kč. Uvedené ceny jsou za 1 kus, při objednávce více kusů můžete dousáhnout celkové množstevní slevy až 25 %. Množstevní slevy jsou uvedeny v přehledné tabulce pod každým produktem. 
Změna doporučené ceny produktů
Dále je nyní v nabídce WPC 80 + 250g sáček Vámi zvolené příchutě ZDARMA ! Připočtěte 25% slevu při objednání tří a více kusů kteréhokoliv výrobku, poštovné a triko zdarma při objednávce nad 3000 kč, on-line poradnu, dodání do 48 hodin a spoustu dalších akcí, které již proběhli, nebo se naopak chystají. Vyjde vám z toho nabídka, která, slovy klasika, nejde odmítnout.  wpc80+sacek ZDARMA