Extrifit zásobuje kulturistickou scénu novými závodníky II

Autor: Pavel Vacek
gif-80,-triko-zdarma.gif Našim čtenářům, jakož i široké sportovní veřejnosti je dozajista znám náš soutěžní Extrifit Team ve složení Petr Března, Vojta Koritenský, Martin Holub, Karolína Holubcová, Slavoj Bednář, Luboš Koumal a nově i Bára Černáková. Tito sportovci se do jednoho vyznačují prvotřídními soutěžními úspěchy a jejich renomé je již dostatečně známé. Ovšem nejsou to zdaleka jediní, které na různých mistrovstvích můžete potkat v barvách společnosti Extrifit, resp. Extrifit Gymů.  Proto jsme usoudili, že vám představíme celý zástup kulturistů, kteří se rozhodli spojit své úsilí a sportovní ambice se značkou Extrifit. Jsou to borci, kteří svou sportovní kariéru teprve začínají, nebo dokonce na svůj debut ještě čekají. Anebo si prostě zaslouží, abychom je zde zmínili. Všichni do jednoho užívají totiž naše výrobky a my jsme rádi, že se s vámi můžeme podělit o plody jejich práce. Zároveň se zde otevírá další prostor pro Vás. Pokud sympatizujete se společností Extrifit, jste spokojeni s jejich výrobky, chcete se podělit s vaším výkonnostním progresem, anebo jen se zviditelnit, neváhejte a pošlete nám na emailovou adresu Vacek@extrifit.cz své fotografie a něco málo informací o sobě a my velice rádi uveřejníme váš profil.
Zdeněk Razák 1.  Jméno: Zdeněk Razák
2.  Datum narození: 11.8. 1989
3.  Za jaký gym startoval/bude startovat: Extrifit Gym Rumburk 
4.  Kde soutěžil/bude soutěžit: Soutěžil jsem již jako starší dorostenec, avšak za rok, který považuji za               průlomový je až ten loňský. V roce 2010 jsem soutěžil na těchto soutěžích a s těmito výsledky: Austria Cup 2010 - 1 místo, Pražský pohár 2010-3. místo, MS juniorů - 2 místo  Tento rok se možná objevím na podzimních soutěžích, ale pravděpodobnější bude, že asi letos vynechám a kvalitně se připravím na vstup do mužské kategorie.
5. Největší úspěch/ambice-cíl: 2.místo na Mistrovství světa juniorů. Za cíl považuji nadále se zlepšovat a             absolvovat další kulturistické soutěže.
6. Trenér: Petr Března
7. Momentální váha/soutěžní váha/plánovaná kategorie: 84kg/ 70kg, taková, ve které se představím v dobré     formě
8. Vzor: P. Března, D. Jackson P. Vacek, R. Coleman, K. Green,V. Koritenský
9. Nejoblíbenější výrobek od Extrifitu: WPC ISO 90 čokoláda, WPC Professional 80 čokoláda, Gain 21 čokoláda
  21.JPG Kopie - DSC04473.JPG 2007-2010.jpg Michael Dvořák
1. Jméno: Michael Dvořák
2. Datum narození: 27.7.1987
3. Za jaký gym startoval/bude startovat: Extrifit Gym Rumburk
4. Kde soutěžil/bude soutěžit: Mistrovství Čech, Mistrovství České republiky v roce 2010. Tento rok pravděpodobně vynechám.
5. Největší úspěch/ambice-cíl: Stříbrná medaile z Mistrovství Čech
6. Trenér: Petr Března 
7. Momentální váha/soutěžní váha/plánovaná kategorie: 95kg,89-87kg,do 90kg
9.Nejoblíbenější doplněk od Extrifitu:  Professional WPC 80  Fotografie0135.jpg Fotografie0152.jpg telefon 146.jpg