Extrifit zakládá POWERLIFTING TEAM

Autor: Pavel Vacek

Určitě jste již zaslechli o úspěšném oddíle kulturistiky a fitness fungujícím pod názvem Extrifit Club. Tento oddíl se stal během krátké doby jedním z největších sběračů medailí především v mládežnických kategoriích dorostu a juniorů. Náplní Extrifit Clubu je pořádání pravidelných setkání a uzavřených seminářů s jednotlivými členy Extrifit Teamu, který se skládá ze špičkových kulturistů a fitnessek.

S příchodem těch nejlepších powerlifterů do Extrifit Teamu pak logicky vyvstala otázka, zda podobný koncept nezaložit i v odvětví Powerliftingu. A nyní mám pro všechny příznivce silových výkonů informaci, která vás jistě bude zajímat.

Extrifit zakládá svůj soutěžní oddíl pod názvem EXTRIFIT POWERLIFTING TEAM HK!

Patronem, vedoucím, zakladatelem a hlavní hybnou silou Extrifit Powerlifting Teamu HK je Vlastimil Kužel, Mistr Světa a držitel Světového rekordu v benchpressu a který je a bude zárukou špičkové úrovně oddílu.

Extrifit Powerlifting Team HK bude registrován od 1.1.2017 pod hlavičkou FČST (Federace Českého Silového Trojboje) a bude sdružovat soutěžící jak v Powerliftingu, tak i jednotlivých disciplínách tahu, benče a dřepu. Možnost členství budou mít závodníci soutěžící jak RAW tak v dresech.

Po vzoru Extrifit Clubu však členství nebude masovou záležitostí, ale přibírat do Powerlifting Teamu se bude na základě předpokladu dobrého umístění na národní úrovni. Proto členství v klubu bude možné pouze po splnění výkonnostních testů určených klubem.

Kdy a kde bude nábor?

Domovská základna Teamu bude v Extrifit Gymu v Hradci Králové, kde proběhnou i první nábory do clubu. Konkrétně nejbližší termíny pro nábor jsou 10. 12. 2016 a 17. 12. 2016 od 14:00 hod. Pokud se chcete zúčastnit, ale nejste si jistí svou výkonností, kontaktujte Vlastu Kužela na mailové adrese vlastimilkuzel@seznam.cz a poptejte se na přesná silová kritéria, popřípadě se vyptejte na vše, co vás zajímá.

V souvislosti s tím vším chystáme i soutěže. Výhledově půjde o Extrifit Cup 2017  - OPEN pohárová soutěž v benchpressu a mrtvém tahu pořádaná někdy v druhé polovině srpna 2017 v Hradci Králové v rámci PWL GP 2017. Soutěž bude otevřená, takže se ji může zúčastnit každý, kdo chce něco předvést a samozřejmostí budou hodnotné ceny od společnosti Extrifit. Výhledově samozřejmě hodláme podporovat i samotný Extrifit Powerlifting Team, byť v první fázi, než se oddíl stabilizuje a etabluje na nejvyšších domácích příčkách, půjde hlavně o pomoc poradenskou, kdy na setkáních clubu můžou členové pilovat a konzultovat svou techniku a tréninkové plány s osobnostmi typu Vlastimil Kužel či Petr Petráš. Pokud si tedy chcete zazvedat s těmi nejlepšími, víte, kam mají směřovat vaše kroky..