Extrifit v roce 2013

Autor: Pavel Vacek
PF 2013

Oslavy nicnedělání a bezuzdného přežírání se jsou již pomalu za námi a než to zakončíme definitivní tečkou v podobě hromadného veselí a bujaré silvestrovské noci s o poznání méně bujarým novoročním ránem, mám pro vás výhled do roku 2013 z pohledu značky a webu Extrifit.cz

Musím to napsat teď, protože i mně se chladí v ledničce porce vaječného likéru, kterým hodlám ohrozit svůj jaterní obraz a nechci riskovat, že bych si po takové pařbě, jež mě čeká ve společnosti manželky a TV nic nepamatoval. Tak tedy jdeme na to.

Takže, určitě vám můžu slíbit, že plánů máme mnoho. Ostatně dle vzoru našich potencionálních budoucích prezidentů se dá říct, že slibem nikoho neurazíš, ale i u nich to po čase nebude s realizací takové horké, protože jak se říká: Člověk míní, pánbůh mění. Nicméně věřím, že v našem případě, se nám povede drtivou většinu našich představ dotáhnout ke zdárnému konci. Takže hezky pěkně popořádku si přečtěte, co vás čeká, a co vás doufám nemine.

Jedním z prvních projektů, který bychom měli spustit od začátku roku 2013, by měl být motivační systém podpory mládeže. Podpora mládeže je totiž pro značku Extrifit zavazující a v jejím plánu je neustále podporovat budoucí šampiony kulturistiky, fitness a motivovat nadějné talenty do další práce. Já v tuto chvíli nechci poodhalovat nějaké konkrétní podrobnosti, ale myslím si, že to pro většinu mladíků, kteří se pomalu začínají chystat na jarní soutěže, bude skutečně zajímavá záležitost.

AA0_8293

Na konec února a března je plánován již další, v pořadí již sedmý Extrifit Training Day, tentokrát v Pardubicích ve fungl nové posilovně Slavoje Bednáře Fine Fitness. Na to se skutečně těším, neboť vybavení posilovny bude z dílny slovutných Hammer Strenght, navíc se sraz uskuteční v oblasti se silnou fanouškovskou základnou zn. Extrifit a tak předpokládám, že se tam sejdeme v minimálně stejném počtu jako na posledním Extrifit Training day v Kutné Hoře.

Březen a duben je také ve znamení prestižních soutěží Arnold Classic v USA a nově také v Brazílii. Na této brazilské soutěži měli v plánu startovat také členové Extrifit teamu Vojta, MartinKatka, jenže nad účastí evropských soutěžících se začínají tak trochu nepochopitelně stahovat mraky a účast našich borců je tedy krajně nejistá. A pokud nedojde k nějaké bleskurychlé dohodě na generalitě IFBB, tak je spíše vyloučená. Škoda. Extrifit team by dokázal soupeřům zatopit i na jihoamerickém kontinentě.

A12_4450

V dubnu vás rozhodně neochudíme o reportáž z Fiba, což je věc, která si vybírá skutečné oběti v podobě modřin od loktů, žaludečních vředů, puchýřů na noze a extrémně zatěžkávající zkoušky nervového aparátu a hladiny vaší tolerance k osobnímu životnímu prostoru. Ten totiž na Fibu mizí jak hladina bankovního konta po Vánocích a vy jste oddáni napospas mnohohodinovému mačkacímu ceremoniálu, přičemž většinu osazenstva davu jsou svalnatí kulturisté, takže o nějakém alespoň vzdáleně eroticky- třecím zážitku nemůže být ani zmínka. Alespoň z pohledu muže. Takže tohle je přesně jedna z těch věcí, o které jsem mluvil v úvodu. Když to přežiju a nevyteču z nervů, tak bude i reportáž. V opačném případě bude reportáž o tom, kterak jsem seděl v bufíku a pochutnával si na fast foodovém umění našich německých sousedů.

Ale to už jsme v plném proudu jarních soutěží, kde se s logem Extrifitu také určitě potkáte. I z těchto soutěží přineseme reportáže už jen z toho důvodu, že textovou část o kladech i záporech jednotlivých borců dneska už nikdo nedělá a to je, myslím si, docela škoda.

Po ukončené jarní sezóně si dáme zase nějaký ten srazík, přičemž zájemců o pořádání Extrifit training day je skutečně mnoho, takže se může v klidu stát, že jich uděláme hezky pěkně celou řádku po sobě a vy třeba jednoho dne zjistíte, že ty nejlepší kulturisty budete mít jednoho dne třeba i u vás.

No a pak je léto. Doba, kdy spoustě z nás teprve začíná ta správná kulturistická doba. A nemyslete si, nemyslím to nijak posměšně, koneckonců i já se již v mém myšlení posunuju právě tímto směrem. Ne každý má tu motivaci stát se kulturistickým šampionem, ale ukázat pěkné vypracované tělo, chce určitě každý z nás. Bez ohledu na to, jak velký stupeň oné vypracovanosti má každý z nás na mysli.

  Pokud jste letos zaregistrovali profesionální soutěž EVL’S Prague, nemohli vám uniknout ani pochvalné reakce na expozici Extrifitu na Expu této soutěže. Bez zbytečné skromnosti musíme prohlásit, že naše výstavní premiéra byla bezesporu dalším z výrazných letošních úspěchů zn. Extrifit, neboť pokud někdo v nejrůznějších diskusních fórech hovořil o Expu EVL’s, tak druhým dechem skloňoval také jméno naší značky. Ostatně i celé organizaci této soutěže se dostalo pochvalných slov na nejvyšších příčkách federace Ifbb, včetně její profesionální divize a její pozice se změnila od „uvidíme, co ty Češi vyvedou“ po velmi slibnou se silným organizačním kreditem. Což je dobře. Především pro návštěvníky roku 2013, neboť pořadatelé slíbili větší Expo, více závodníků a účast nejužší špičky. U toho by samozřejmě neměl Extrifit chybět a vy také ne. Takže jestli se chcete po létě setkat s týmem, určitě budete mít možnost na EVL’S 2013.

IMG_8063

A propos závodníci Extrifit Teamu… Asi by bylo na místě sdělit něco o soutěžních plánech na rok 2013. Jenže já neznám. Ty nejbližší (AC Brazil) se poněkud komplikují a na ty podzimní je ještě brzy. Rozhodně platí snaha zn. Extrifit plně podporovat naše členy Extrifit teamu v plnění svých soutěžních ambicí. V případě Katky s Vojtou to je bezesporu jejich snaha o průnik do profidivize, Martin Holub zaútočí na titul Mistra světa masters, přičemž účast v podzimní části sezóny avizoval i Radek Lonc, který si bude chtít spravit chuť po letošním sezóně. Tu měl naopak ziskem titulu Mr. Universe vydařenou Slavoj Bednář, nicméně soutěžní plány jsou s ohledem na nové pracovně-podnikatelské aktivity poněkud rozostřené. Petr Března si chce dopřát letos dostatek času na nabrání dalších kil svalové hmoty a Barunka Černáková nás určitě překvapí zase nějakým parádním výsledkem třeba na juniorském MS.

Co se týče výrobního programu zn. Extrifit, tak vězte, že vás čekají převratné změny a celé portfolio nových výrobků. Rád bych vám o tom poreferoval mnohem víc, ale s ohledem na konkurenci jistě pochopíte, proč v téhle věci budu nezvykle stručný. Jedno je však jisté! I v roce 2013 pro vás bude dělat naše značka ty nejlepší výrobky a poskytovat vám servis a podporu jakou si zasloužíte.

A teď vzhůru do práce a přivítejme rok 2013 jak se patří. Takže v posilovně se šejkrem v ruce. 

603954_302690423164707_613457393_n