Extrifit uvádí něco extra!

Autor: Pavel Vacek
Extrifit udělal to, na co jste od této značky dlouho čekali. A to čekání se vyplatilo! Extrifit má teď nejlepší nitro (svalovou pumpu), jaká jde v Evropské unii legálně vytvořit. Pořádné \"enóčko\" a pořádný stimulant ve formě hotového gelu v jednorázových sáčcích - s nejrychlejším možným vstupem do krevního řečiště svalů.
A protože tahle značka spolupracuje s nejlepšími kulturisty, co v téhle republice jsou (podívej se na fotky), dělá pro ně jen kloudné věci. A hlavně, dělá je jinak než ostatní - dělá je promyšleněji - a nově! Extrifit vyrobil svalovou, růstovou a stimulační pumpu - jinak a líp! Velmi očekávaná, pořádně nabitá a mimořádně silná svalová pumpa, jakou dosud nikdo neudělal. Je tu teď špičkově vstřebatelný hotový gel. Pekelný gel: Hell NO Gel!


2.jpg
Jestli chcete svaly jako kulturista, máte teď k dispozici legální anabolikum, které na Vás zafunguje ve 3 stupních:
1. Nejdříve Vás nabudí - bude se Vám chtít na trénink a na něm pořádně dřít, zvednete větší váhy a vydržíte déle.
2. Pak napumpuje, a to už po pár opakováních - svaly budou tvrdé a namačkané krví.
3. A pak donutí Vaše svaly k růstu - roztažené cévy a žíly dopraví do svalů více proteinů a cukrů, tzn. svaly porostou rychleji!
Extrifit Hell NO Gel představuje revoluční NO preparát - světovou novinku pro růst svalů a jejich silné prokrvení (produkci NO - oxidu dusnatého) a pro silnou stimulaci k výkonu. Hell NO Gel je špičkový, legální, dokonale vstřebatelný a bleskově se uvolňující prostředek k napumpování svalů při zátěži a k jejich zásobení živinami. Přímým důsledkem těchto procesů je rychlý růst svalové hmoty. Hell NO Gel je unikátní výrobek maximálně stimulující prokrvení svalů při výkonu a produkující a uvolňující NO (oxid dusnatý). Současně silně stimuluje k extrémně tvrdému tréninku. Vývoj tohoto produktu testovali kulturisté Extrifit týmu Petr Března, mistr ČR a druhý vicemistr Arnold Classic, Slavoj Bednář, dvojnásobný mistr Rakouska a Vojtěch Koritenský, trojnásobný mistr ČR a dvojnásobný mistr světa.
Použití:
Hell NO Gel - s tímto novým suplementem na bázi gelu určeným k okamžité konzumaci zažijete už po několika minutách po požití velmi příjemné mravenčení v oblasti šíje, zad a zátylku a pocítíte velikou chuť na intenzivní trénink. Jakmile pak začnete cvičit, Hell NO Gel bude Vaše svaly \"nafukovat\" už po několika opakováních a okamžitě způsobí silné proudění krve do pracujících svalů.
Žádná příprava, žádné mixování - vše je hotové!
Tohle Vás nadchne:
  • Je hotový!
  • Je v jednorázovém sáčku.
  • Žádné mixování.
  • Vůbec nepotřebujete šejkr.
  • V sáčku je hotová dávka.
  • Vezmete si s sebou na cesty tolik jednorázových sáčků, kolik potřebujete.
  • Sáček si jen dáte do kapsy a odcházíte na trénink.
  • Žádné prášení po kuchyni.
  • Žádné odsýpávání z dózy.
  • Žádné polykání tablet s malým množstvím účinných látek.
  • Žádné vážení či odměřování dávky.
  • Jen utrhnete růžek a \"vysajete\" obsah sáčku - toť vše! Hotovo!
  • Špičková a nejvyšší možná vstřebatelnost, kterou zajišťuje unikátní forma gelu.
  • Dávka až na 2 měsíce (až 30 tréninků).
Extrifit tak uvádí ve světové premiéře první NO produkt ve formě hotového gelu!
Pouze legální komponenty! V souladu s legislativou Evropské unie! Vše v pořádku a schváleno! Když brouzdáte internetem, tak Vy, kteří se v doplňkové výživě opravdu vyznáte, zjistíte, že jsou na českém internetu výrobky, které obsahují zakázané látky, neschválené pro prodej v EU (např. produkty BSN, ve kterých je látka creatinol-o-phosphate, nebo Scitec Big Bang, nebo dokonce i látky obsažené na dopingovém seznamu - viz dimethylamylamine v produktu Jack3D nebo Hemo Rage - tato látka Vám způsobí pozitivní dopingový nález a hrozí Vám kolaps, omdlení nebo silná nevolnost při jejím požití ve větší míře). Drtivá většina zahraničních NO produktů není registrována pro prodej v ČR. Naše receptura splňuje všechny předpisy, jež požaduje Ministerstvo zdravotnictví pro oznámení o uvedení do prodeje (Hell NO Gel je uveden v registru MZ - ROHY). Současně byl Hell NO Gel podroben mikrobiologickému rozboru Státním zdravotním ústavem a rovněž byl proveden rozbor obsahu živin. Zjištěné bílkoviny, sacharidy a tuky souhlasí naprosto přesně s etiketou výrobku. Výsledky rozborů jsou k nahlédnutí hned vedle fotografie výrobku.
Žádné cukry, žádný tuk = dejte Hell NO Gel jak do objemu, tak do diety! Velice nám záleželo na tom, aby náš NO pumpovací a stimulační produkt byl vhodný pro kulturisty na předsoutěžní dietě a pro cvičence, kteří 100% hlídají obsah cukrů a tuku ve své dietě. Proto má Hell NO Gel nula cukrů a nula tuků, což ho řadí do kategorie vysoce profesionálních výrobků sportovní výživy.

Žádné nesmysly v popisu! Stvořeno biochemiky, sportovními lékaři a kulturisty Extrifit týmu! Nepíšeme zde žádné nesmysly, které jste zvyklí číst v popiskách převážně zahraničních NO produktů, typu: \"popraskají Vám žíly\", \"roztrháte kůži na Vašich svalech\", \"zažijete explozivní výbuchy energie\" a podobně. Nemáme to zapotřebí. Produkt Hell NO Gel prostě špičkově funguje, skvěle Vás nabudí do tréninku a vytvoří pádný stimul pro růst svalů. Jeho složení tvořil tým odborníků biochemie, potravinářské chemie, dietologie a sportovního lékařství. Zpětnou vazbu pak vytvářeli kulturisté Extrifit týmu a podíleli se na úpravách, změnách a finálním vyladění konečné receptury Hell NO Gelu.
Hell NO Gel - neskrýváme se za neprůhlednými formulemi! U většiny NO produktů nenaleznete ani názvy látek obsažených ve výrobku ani jejich přesné množství v 1 dávce nebo ve 100 gramech. Obvykle čtete jen tajemné formule jako: \"patentovaná složka\", \"pumpovací matrix\" a podobná hesla zakrývající skutečné složení. Nenechte se zlákat dlouhým seznamem složek. Většina je jich k ničemu. Jen zvyšují cenu. Hell NO Gel je naprosto transparentní a Vy přesně víte, kolik které látky konzumujete a proč!
Extrifit Hell NO Gel má takovou sílu, že nesnese srovnání s čímkoli jiným na trhu (viz tabulka).
Ve dvou sáčcích (dávka pro zkušené cvičence nad 80 kg) dodáte do těla:
  • 7 gramů argininu (AKG + base)
  • 10 gramů kreatinu (4 gramy malátu, 4 gramy esteru, 1 gram monohydrátu)
  • 2,4 gramu citrulinu
  • 2 gramy BCAA 2:1:1
  • 2 gramy glutaminu AKG
  • 4 gramy stimulačních látek (včetně špičkového beta alaninu a 40% zdroje přírodního kofeinu, po kterém budete nabuzeni, ale nebudete se klepat!)

Podrobný popis a dávkování naleznete zde (čtěte pozorně od začátku do konce).

K Hell NO Gelu si kupte kvalitní syrovátkový protein CFM (Professional WPC 80 + sáček ZDARMA!) nebo hydrolyzovaný protein (Hydro Instant) a také kvalitní sacharidy (Go Pro 30). Proč? Protože při používání Hell NO Gelu dokážete proteiny a sacharidy z doplňků mnohem dokonaleji využít pro růst a stavbu svalové hmoty!