Extrifit Training Day XVI

Autor: Pavel Vacek

Všimli jste si, že za chvíli tu jsou už Vánoce? Není to tak dávno, kdy jsme dělali Extrifit Traning Day v Kladně, kde nám holky běhaly v působivých mikrogaťkách a sotva jsme se rozkoukali, máme tu plískanice, předvánoční stresy a hrozící bankrot rozpočtu. Tak si přijďte odpočinout, posedět, poklábosit a taky pocvičit… A kam? No na předvánoční Extrifit Training Day s pořadovým číslem XVI. A jako obvykle pro vás připravíme spousty lákadel. V první řadě v podobě našich osobností. Od minule zase přibylo členům Extrifit Teamu pár titulů a tím nejčerstvějším se může pochlubit….

OSOBNOSTI:

Sabina Pleváková- V tuto chvíli uběhl právě 1 den od zisku další medaile z Mistrovství Světa a stala se tak den starou Vicemistryní Světa 2016. Nevím, jestli tento titul pro ni znamená víc, nebo míň, než její další medaile z Evropy, Slovenska, Arnold Classic, Diamond Cup a EVL’s Prague, ale od toho tam máme vás, abyste se jí na to zeptali. A pozor! Extrifit Training Day se bude konat pouze týden od jejího odletu na další, tentokrát juniorské MS, takže uvidíte Sabinu ve 100% formě. A dámy, kdy se vám naskytne možnost zatrénovat si s takovou hvězdou?

Vojta Koritenský- Určitě netřeba zdůrazňovat, že Extrifit training Day bude klíčovou událostí jednoho s dalších dílů nekonečného seriálu On The Top. Takže jestli jste na tomhle seriálu závislí, máte jedinečnou možnost být jeho součástí. Takové prkotiny jako třeba společný trénink s profesionálním kulturistou, prohození pár slov o jeho účasti na Mr. Olympia, či aktuální stravovací plán už nestojí za řeč. I když bych za takovou možnost před dvaceti lety asi položil život….

Tomáš Kašpar-  Tomáš musel přerušit sezónu, ale to neznamená, že ji ukončil. Za chvíli ho čeká ještě Sheru Classic, profi soutěž v Dubaji a Tomáš hodlá provětrat pírka klukům arabskejm. Každopádně na Extrifit Training Day dorazí brutální, velikej, tvrdej, prostě Profi Open. A vy budete jen zírat, protože ho vysvlečeme, pro názornou ukázku formy, to vám slibuju.

Tomáš Tabačiar- A kdoví, třeba tam bude i další profesionál IFBB. Tomáš Tabačiar totiž týden předtím zaútočí naposled v tomto roce na zisk profesionální karty v soutěži Diamond Cup a vzhledem k jeho vzrůstající formě není vyloučeno, že Vojta dostane do 212 lb teamového soupeře.

Radek Lonc- Další mastodont, který ještě nechce říct poslední slovo a pilně maká na odstranění nedostatků v dolní polovině těla. Myslím, že i vám přijde vhod, zjistit, jak zlepšit partie, které vám zrovna extra nerostou. A o svých 57 cm pažích už toho Radek navyprávěl dost.

Petr Petráš- A když už jsme u těch čísel a monstr rozměrů… Petr měl letos obrovskou smůlu, zranil se na MS v powerliftingu, které i přes zranění v pohodě vyhrál, ale je pomalu, ale jistě zpět. Sám jsem zvědavý, jaká závaží použije na tréninku, a myslím, že nebudu sám.

Vlasta Kužel- No, pokud ale budou tihle dva v jedné místnosti, obávám se, aby se nemusely navozit kotouče z okolí 100 km. I Vlastik má za sebou úspěšný rok, nové tituly, nové rekordy v benči a myslím, že dokáže předat pár dobrých tipů, jak si můžete zlepšit výkony v tomhle klíčovém cviku. Ostatně, kdo jiný by vám měl radit s benčem, než světový rekordman v téhle disciplíně, že?

Norbert Zajac- I Noro koketuje momentálně s liftem. Přesto je mnohem známější jako kulturista. A úspěšný kulturista, který má za sebou úspěšnou a dlouhou sezónu. Zároveň je neustále v dobré formě, takže by vás mohlo zajímat, jak to udělat, abyste se za sebe nemuseli po dietách stydět.

Milan Obořil- Milan roste. Kyne, by byl lepší výraz. Sezóna zrovna nevyšla podle jeho představ, ale do té nové se zjevně pustil s o to větším nadšením a vervou. Měli bychom ho o tom trochu vyzpovídat.

Andrea Neumannová- V neposlední řadě tu máme další zástupkyni Bikiny Fitness a fenomén sociálních sítích Andreu Neumannovou. Andrea je nejenom skvělou závodnicí, ale tento rok se jí dařilo i na poli trenérském. Její svěřenkyně bodovaly a klientky mají výsledky. Třeba vám pustí pár dobrých tipů na zlepšení postavy zadara..

Slavoj Bednář- Kulturistických profesionálů alternativních federací je jak máku, ale v Extrifit Teamu je ten nejlepší. Dva tituly Mr. Universe a profi Mistra světa mluví za vše. Slavoj Bednář vám povypráví o soutěžení mimo IFBB a o svých nadcházejících plánech. Nudit se rozhodně nebudete.

SOUTĚŽE

I tentokrát si zasoutěžíme. Než se všichni povyfotí, než se podepíšou všechny kartičky a než se naši borci připraví na trénink, vy můžete vyhrát nějaký skutečně hodnotný doplněk. Soutěž bude férová, ve dvou disciplínách. Jedna pro slečny, druhá pro chlapy. Disciplíny zase vymyslíme nějaké extra.. Škudlit nebudeme.

NĚCO EXTRA…

Ochutnávky nových produktů. Dlouho slibované a dlouho očekávané kaše, pudinky, palačinky atd., už asi budou v době konání Extrifit Training Day v prodeji, ale to vám jistě nezabrání v tom, nějaké ochutnat. Každopádně vás čekají Extrifit Girls a kelímky příchutí oblíbených proteinů, BCAA, Aminofree a…. Ochutnávky sladkostí z proteinů. Sraz bude v Prosinci. To je čas pišingrů a pečení, něco pro vás přichystáme. Holky napečou buchty. Z proteinu, samozřejmě.

A taky dostojíme předvánočnímu času, tedy spíš předmikulášskému. Takže kdo byl hodný a zlepšil se v objemech, dostane od Mikuláše dárek. Kdo se na to vykašlal přes rok, dostane od čerta uhlí.. Nemělo by to být vlastně obráceně? Každopádně budou drobné dárky pro všechny účastníky zdarma. Když je něco zdarma, nemá cenu se o tom dál bavit. Sem s tím.

KDY A KDE TO VLASTNĚ CELÉ BUDE?

Extrifit training day se bude konat v sobotu 3.12. v Extrifit Gymu v Hradci Králové od 14:00 hod. Od 14:00 zahájíme seminář, který trvá zpravidla 2 hodiny, potom budou následovat výše zmíněné aktivity. Konec bude záležet především na vás. My jsme připraveni si ho užít s vámi opravdu naplno. Všichni Extrifiťáci jsou srdečně zváni a doufáme, že vytvoříte minimálně tak skvělou atmosféru, jako tomu bylo naposledy v Kladně.  BUDEME SE TĚŠIT!