Extrifit Training Day XV je tu!

Autor: Pavel Vacek

Po delší době jsme zase zpět. V ČR tento rok vlastně poprvé. Oblíbené setkání s fanoušky zažité pod názvem Extrifit training day je tu! Naposledy jsme potěšili fandy v Žilině (a oni nás svou rekordní účastí) a nyní jsme zpět, abychom vám dokázali, že patnáctka už je velké číslo, co si může leccos dovolit. Extrifit Training Day s pořadovým číslem 15 je tu a vy se můžete těšit na obrovskou, a to doslova, spoustu lákadel.  Poprvé navštívíme Kladno a doufáme, že celé Kladno navštíví nás. I tentokrát pro vás budeme mít něco NEJ. A to hned několikrát.

OSOBNOSTI:

Sabina Pleváková- Má cenu představovat Mistryni Světa, Evropy, Slovenska, vítězkyni prestižních soutěží Arnold Classic a AVL’s Prague? Šampionku všech NEJ soutěží, která amatérská fitness scéna nabízí. Nemá… Protože dobře víme, že Sabina je jedním z hlavních lákadel Extrifit Training day. Pánovo oko jistě s povděkem spočine na půvabu Sabiny a dámy, kdy se vám naskytne možnost zatrénovat si s takovou hvězdou?

Vojta Koritenský- Možnost vidět formu účastníka Mr. Olympia 2 týdny před touto největší soutěží v kulturistice? Zatrénovat si s ním? Vyptat se ho na všechno možné? Udělat si společnou fotku? Máte páru, kolik by vás to 14 dní před Olympií normálně stálo? Na Extrifit Day nic, tak koukejte dovalit, protože pokud si někdo říká fanda do kulturistiky, tak je to pro něj povinnost, se setkat s takovým borcem. A žádný výmluvy, že je to daleko a tak...

Andrea Neumannová- Zdá se vám Andrea sexy? Nebo je na vás už moc svalnatá? Nebo je sexy, protože je tak svalnatá? A co říkáte na její progress? A víte, jakou má páru? Trochu se vám z toho točí hlava kolem, co? A to jste ji ještě neviděli před vrcholnou soutěží, kterou je EVL’s Prague, kde bude startovat. V Kladně ji uvidíte. A můžete si s ní zacvičit, jestli to zvládnete…

Slavoj Bednář- máme profíky IFBB, máme profíky v NABBA. Máme tedy absolutní špičku v ČR. V případě Slavoje se jedná i o absolutní světovou špičku této federace, neboť dva tituly Mr. Universe a dvou profi Mistrů světa mluví za vše. A navíc, jestli jste otrávení hrubostí naší kulturistické scény, přijďte si poslechnout Slavoje, to je balzám pro uši i ducha. Balzám, vám říkám…

Tomáš Kašpar- Bude velkej, bude hustej, bude prostě Profi Open. Bude v životní formě a rozbije vám sebevědomí. Bude vážně pekelnej a cítím v kostech, že na EVL’s udělá výsledek. Bude to hardcore kulturista tělem a plyšový medvídek za mikrofonem…. Na takovou kombinaci budete zírat.

Radek Lonc- …a budete zírat i na to, jak se takové dvě hromady dokáží poskládat na tak malém prostoru. Radek je zpět. Vidím ho denně a nechápu. Pokud máte labilnější psychiku a myslíte si, že jste velcí, zůstaňte doma, mohlo by vás to krapet rozhodit. Ve videoporadně kdysi sliboval nárůst centimetrů na 56 cm pažích, změříme ho?

Tomáš Tabačiar- Ale centimetry nejsou všechno, jde taky o krásu a tvary paží. Dlouhou dobu držel v mém soukromém žebříčku první místo za nejlepší paže Extrifit Teamu Slavoj Bednář, bohužel, Tomáš mu tohle umístění sebral. Zblázníte se, až uvidíte ty ruce zblízka. A držte si vaše přítelkyně, Tomáš je navíc ke všemu ještě fešák.

Milan Obořil- Máte chuť se zabít? Třeba si Milan vzpomene, jak najel na systém Heavy Duty. A v jeho podání jde o skutečnou, plnotučnou verzi tohoto vražedného systému. Dáme dvojtou dávku HERA tomu, kdo se s ním odváží trénovat nohy. Kolečkové křeslo pošleme poštou…

Noro Zajac- A když nebude moct jet nohy Milan, určitě vás zmasí Noro. Je to šílenec a vrah vaší hrdosti. Noro, ačkoliv je to jeden z nejlepších slovenských kulturistů, přece jen trochu mate tělem. Nikdy byste neřekli, co dokáže zvednout a v jaké intenzitě. Takže jestli si troufáte, Noro vám bude k dispozici.

A teď něco skutečně extra….

Petr Petráš- Petr toho zas tak moc nenamluví. Zato zvedne za všechny ostatní. Jeho univerzální síla se vymyká všemu, co jste doposud viděli. Já vím, že vás tady lákám na profíky, na krásný holky, na špičkové amatéry, ale opravdová atrakce byl v Žilině Petr. Co tam zvedal, byl absolutní nesmysl… Hej Kladeňáci, zbylo vám tam po těch tunelech ještě nějaký železo? Protože nejsilnější chlápek v ČR Petr Petráš ho bude potřebovat. Všechno.

Vlasta Kužel- Kolik znáte lifterů, nebo benčařů, co by dokázali vyhrát kulturistickou soutěž a přitom drží světový rekord v benči? Já jen jednoho. Vlastu Kužela. Odjakživa jsem měl mizerný benčpress, mnoho z vás taky, ale budete se zase stydět zeptat. Nevadí, udělám to za vás, zajímá mě, co se s tím dá dělat. A pokud vás taky, přijeďte do Kladna, slepičit vám to po netu nebudeme.

FORMY ÚČASTNÍKŮ

Bojíte se, že nebude na co koukat? Že přivezeme jen polotlustá vychcípaná slavná jména, jako tomu tak na nějakých seminářích bývá? Tak to není v Extrifit stylu. Všichni mimo Norberta a Sabiny budou mít do závodu maximálně měsíc. Všichni budou bombovější než v nejdivočejších teroristických snech. A když říkám všichni, tak všichni, protože Sabina s Norem jsou ve formě pořád.

SOUTĚŽE

I tentokrát si zasoutěžíme. Než se všichni povyfotí, než se podepíšou všechny kartičky a než se naši borci připraví na trénink, vy můžete vyhrát nějaký skutečně hodnotný doplněk. Soutěž bude férová, ve dvou disciplínách. Jedna pro slečny, druhá pro chlapy. Škudlit nebudeme.

BUDE SE CVIČIT? 

No to si pište. Takový grupen trénink jste ještě nezažili. Budete si připadat jak v Gold's Gymu v dobách největší slávy. Hvězda kam se podíváš. Bude se makat ostošest i s ohledem na blížící se termíny soutěží. A věřte mi, že takový společný trénink vás motivačně nakopne na pěkně dlouho. 

NĚCO EXTRA…

Ochutnávky produktů. Porozdáváme nějaký ten merch. Každopádně vás čekají hostesky, které momentálně soutěží v konkurzu, kelímky příchutí oblíbených proteinů CFM 80 a High Whey 80 a nové tyčky.  Ten, kdo půjde cvičit, dostane zároveň k vyzkoušení NO produkt… atd..

KDY A KDE TO VLASTNĚ CELÉ BUDE?

Extrifit training day se bude konat v neděli 4.9. v Dream Body Fitness v Kladně, Arménská 3277  od 14:00 hod.

Od 14:00 zahájíme seminář, který trvá zpravidla 2 hodiny, potom budou následovat výše zmíněné aktivity. Konec bude záležet především na vás. My jsme připraveni si ho užít s vámi opravdu naplno. Všichni Extrifiťáci jsou srdečně zváni a doufáme, že vytvoříte minimálně tak skvělou atmosféru, jako tomu bylo naposledy v Žilině.  BUDEME SE TĚŠIT!

P.S. V dopoledních hodinách se uskuteční sraz Extrifit Clubu a nábor nových zájemců. Informace přineseme v nejbližších dnech.