Extrifit Training Day XIII je tu!

Autor: Pavel Vacek

Po delší době jsme zase zpět. Oblíbené setkání s fanoušky zažité pod názvem Extrifit training day je opět tu. Naposledy jsme se fanouškům v České republice představili počátkem března v Břeclavi, poté jsme potěšili fandy v Košicích a nyní jsme zpět, abychom vám dokázali, že třináctka nemusí být vždy nešťastná. 13. Extrifit Training Day je tu a vy se můžete těšit na obrovskou spoustu lákadel.  

Stalo se již tradicí, že s každým Extrifit training day se snažíme přinést našim fandům něco nového a ojedinělého. Ať už to jsou nové tváře týmu, či nějaké klíčové události. Tentokrát nabídneme obojí. Takže na co se můžete těšit tentokrát.

OSOBNOSTI:

  • Andrea Neumannová- Ano, je nám potěšením představit vám novou členku Extrifitslovakia Teamu, Slovenskou závodnici v kategorii Bikiny Fitness t.č. v přípravě na jarní sezónu. Myslím, že zrovna dámy ocení dobré tipy na to, kterak si vybudovat stejně působivou řiťku, jakou disponuje právě Andrea
  • Sabina Pleváková- Má cenu představovat Mistryni Světa, Evropy, Slovenska, vítězkyni prestižních soutěží Arnold Classic a AVL’s Prague? Nemá… Protože dobře víme, že Sabina je jedním z hlavních lákadel Extrifit Training day. A dámy, kdy se vám naskytne možnost zatrénovat si s takovou hvězdou?
  • Vojta Koritenský- Určitě netřeba zdůrazňovat, že Extrifit training Day bude klíčovou událostí jednoho s dílů On The Top. Takže jestli jste na tomhle seriálu závislí, máte jedinečnou možnost být jeho součástí. Takové prkotiny jako třeba společný trénink s profesionálním kulturistou už nestojí za řeč. I když bych za takovou možnost před dvaceti lety položil život….
  • Tomáš Kašpar- Tomáš včera absolvoval další profi soutěž a jak ho znám, do srazu se jeho forma určitě nezkazí. Bude velkej, bude hustej, bude prostě Profi Open. A vy budete jen zírat…
  • Radek Lonc- …a budete zírat i na to, jak se takové dvě hromady dokáží poskládat na tak malém prostoru. Radek je zpět. Vidím ho denně a nechápu. Pokud máte labilnější psychiku a myslíte si, že jste velcí, zůstaňte doma, mohlo by vás to krapet rozhodit. Ve videoporadně sliboval nárůsty centimetrů na 56 cm pažích, tak schválně, změříme ho?
  • Slavoj Bednář- máme profíky IFBB, máme profíky v NABBA. Máme tedy absolutní špičku v ČR. V případě Slavoje se jedná i o absolutní světovou špičku této federace, neboť dva tituly Mr. Universe a profi Mistra světa mluví za vše. A navíc, jestli jste otrávení hrubostí naší kulturistické scény, přijďte si poslechnout Slavoje, to je balzám pro uši i ducha.
  • Milan Obořil- Milan najel na systém Heavy Duty. A v jeho podání jde o skutečnou, plnotučnou verzi tohoto vražedného systému. Dáme dvojtou dávku HERA tomu, kdo se s ním odváží trénovat. Kolečkové křeslo pošleme poštou…
  • Jakub Šubrt- další člen Extrifit Teamu, vlastnící paže z jiné planety. Možná, že bude cvičit je, možná svůj obrovitánský hrudník. Nevíme. Ale víme, že propásnout společný trénink s ním, by byla velká škoda…

SOUTĚŽE

  • I tentokrát si zasoutěžíme. Než se všichni povyfotí, než se podepíšou všechny kartičky a než se naši borci připraví na trénink, vy můžete vyhrát nějaký skutečně hodnotný doplněk. Soutěž bude férová, ve dvou disciplínách. Jedna pro slečny, druhá pro chlapy. Škudlit nebudeme.

NĚCO EXTRA…

  • Ochutnávky nových produktů. Dlouho slibované a dlouho očekávané příchutě proteinů klepou na dveře. A vy si je všechny budete moct ochutnat. Budeme i rádi, za vaši zpětnou vazbu. Každopádně vás čekají hostesky a kelímky nových příchutí oblíbených proteinů CFM 80 a High Whey 80.
  • Nový NO produkt. Ten, kdo půjde cvičit, dostane zároveň i k vyzkoušení nový NO produkt. Ten, na který brzo uvidíte klip. Sami pak můžete posoudit, zda je to taková pecka, jak povídali..
  • Nové legíny k prodeji. Dámy nás často žádali o výrobky pro ně. Budete mít možnost odzkoušet si nové legíny v bláznivém extrifiťáckém duchu a nakoupit je v akční ceně. Takže páni, nabitou šrajtofli s sebou, Ježíšek se blíží rychleji než Usain Bolt.
  • Ochutnávky sladkostí z proteinů. Sraz bude v Prosinci. To je čas pišingrů a pečení, něco pro vás přichystáme.
  • Drobné dárky pro všechny účastníky zdarma. Když je něco zdarma, nemá cenu se o tom dál bavit. Sem s tím.

KDY A KDE TO VLASTNĚ CELÉ BUDE?

Extrifit training day se bude konat v sobotu 5.12. v Extrifit Gymu v Hradci Králové od 14:00 hod. Od 14:00 zahájíme seminář, který trvá zpravidla 2 hodiny, potom budou následovat výše zmíněné aktivity. Konec bude záležet především na vás. My jsme připraveni si ho užít s vámi opravdu naplno. Všichni Extrifiťáci jsou srdečně zváni a doufáme, že vytvoříte minimálně tak skvělou atmosféru, jako tomu bylo naposledy v Břeclavi.  BUDEME SE TĚŠIT!

P.S. Extrifit Training Day navštíví i samotný majitel firmy Extrifit, takže nejenom Extrifiťáci jsou zváni, ale také Nevěřící Tomášové, kteří budou mít dostatečný prostor pro jejich zkoumavé otázky ohledně výroby našich produktů.