Extrifit Training Day tentokrát v Teplicích

Autor: Pavel Vacek

Teplice jsou známé hned z několika důvodů. Třeba před vynálezem gayů jsme na účet Teplických pronášeli nejapné vtípky, které se dnes už říkat nesmí a já to píšu jenom proto, že vím, že jsou na to zvyklí. Taky tam mají, nebo aspoň doposud měli, nejdéle sloužícího starostu v celém přilehlém vesmíru, pana Kuberu. To všechno je současnost, nebo minulost. Ovšem tím, čím se skutečně proslaví, se bude odehrávat v blízké budoucnosti. A když říkám blízké, myslím tím za necelé tři týdny. To totiž přivítají Teplice, konkrétně Fitness Fontána, suverénně největší množství svalové hmoty a největší koncentraci profesionálů a světových rekordmanů na m2.

Dne 10.11. od 14 hodin se totiž ve Fitness Fontána uskuteční již jednadvacátý EXTRIFIT TRAINING DAY!!

A vy se máte skutečně na co těšit, protože jestli si myslíte, že jsem v předchozích řádcích poněkud přeháněl, tak hoďte okem na tohle brutální meníčko.

EXTRIFIT TRAINING DAY svým návštěvníkům nabídne

  • Profesionální sportovce hned 7 sportovců se statusem Profi na jediném semináři.
  • Za IFBB PRO tu máme účastníka Olympie Pro Vojtu Koritenského, Tomáše Tabačiara, který už je jednou nohou na cestě na Olympii 2019, několikanásobnou Mistryni Světa a Evropy Sabinu Plevákovou a Slavoje Bednáře, sedmého z EVLs Prague 2018.
  • Za Elite Pro tu máme Tomáše Kašpara s aktuální bilancí 4 výhry a 2 druhá místa a také nováčky mezi Elite Pro Milana Obořila a Pavla Koukala. Absolutní vítěze soutěží seriálu Diamond Cup.
  • Nemůžeme opomenout aktuální megastar powerliftingu, vítěze nejprestižnější PWL soutěže světa Big Dogs Petra Petráše, který vám přijede otestovat ohebnost os.
  • Půl stránky by zabral výčet světových rekordů v benči Vlasty Kužela a tak se omezíme na to, že než jsem stačil dopsat tenhle text, Vlasta vyhrál další dva tituly Mistra Světa. Normální a Masters. Takže je momentálně 9x Mistr Světa, ale než dojedem do Teplic, může se to ještě změnit.
  • Doplňovat nás bude krásná a populární Kristýna Seidlová, Vicemistryně Čech v Bikini Fitness.

Tak co, že jsem nekecal? Vsadím se o váš měsíční plat, že tohle do Teplic ještě nikdo nepřivezl. A to není všechno! Čeká vás totiž tohle:

  • Seminář se členy Extrifit Teamu
  • Váš trénink pod vedením špičkového sportovce nebo přímo s ním. Praktické tipy pro váš progres.
  • Možnost společného tréninku se světovými hvězdami.
  • Autogramiáda a společné fotografie
  • Ochutnávky produktů značky Extrifit
  • Dárek pro každého návštěvníka a soutěže o hodnotné ceny.

Ještě nemáte dost? No já už ano a proto sem přihodím ještě video z minulého Extrifit Training Day, abyste si udělali lepší obrázek. Na vás je, abyste přišli. A pozor, to nejlepší na konec. Je to zadara! A to jako fakt! Platíte jen běžné vstupné do fitka, v případě, že půjdete cvičit, nebo si dáte něco na baru.

My jsme už nastartovaný. Je jen na vás, jak hodně si to užijeme a kolik nás tam bude. Tak vem kámoše, kámošky, bráchy, ségry a strejdy. Manželky a milence, sparingy a všechny ty, co rádi nasají kus motivace a rádi si poslechnou někoho, kdo to z paneláku, vesnic a běžného fitka dotáhl na pódia světových soutěží. Budeme se na vás těšit.