Extrifit training day tentokrát v Brně!

Autor: Pavel Vacek

Tak strašně se mi chce vyhnout tomu názvu filmu, který skoro nikdo neviděl, ale všichni vědí, jak se jmenuje, až mi to úplně paralyzovalo schopnost napsat něco jiného…

Nuda v Brně v sobotu 23. 10. určitě nebude! Tak… Jedno klišé a děsně moc originální začátek máme za sebou a konečně se můžeme věnovat zásadnímu faktu, proč ta nuda pro fanoušky fitness, kulturistiky, zdravé výživy a tentokrát i MMA vážně nehrozí.

Protože 23. 10. dorazíme do brněnského New Park Gymu ve 14 hodin s již 23. pokračováním oblíbeného setkání fanoušků Extrifitu a Extrifit teamu pod zažitým názvem Extrifit Training Day a věřte mi, máte se na co těšit…

Hned zkraje jsem rád, že můžeme dodržet tradici, že na Extrifit Training Day představíme nějakou novinku, nebo novou tvář. Nejinak tomu bude i v Brně. I když nová tvář… Nová leda tak na Extrifit Training Day, ale jinak to bude naopak tvář suverénně nejprovařenější. Jasně, mluvím tu o Karlosovi Vémolovi, bezpochyby nejznámějším mma zápasníkem v ČR a na Slovensku a my jsme nadšení z toho, že můžeme zprostředkovat setkání Karlose s našimi fandy naživo. Původně jsme si plánovali, že by každému návštěvníkovi naložil hnedka mezi futry jeden takedown, abychom napumpovali trochu adrenalinu do žil, ale vzhledem ke zranění a rehabilitaci Karlose tohle vynecháme. Každopádně nevynecháme vaše otázky na Karlose, pokecáme o modrých a červených rozích, dáme si ukázku tréninku pod vedením Karlose, nebo přímo jeho. Uvidíme, jak na tom bude, ale rozhodně víme, že bude mít co nabídnout. Jen prosím vás nechoďte v převleku Jacka Sparrowa, nebo jiného piráta, nemuselo by to pro vás dobře dopadnout…

Když už jsme u těch rohů, nemůžeme nezmínit domácí. Tím nejvíc domácím je Honza Caha, který má v New Parku dokonce kancl a učebnu, kde vysvětluje podezřele hezkým dívkám rozdíly mezi rýží a tofu a ukazuje jim dřepy a chlapům taky. A protože je chytrý a vzdělaný, vede tam trenérskou školu, samozřejmě za prachy. A protože vy jste taky chytří, využijete této příležitosti, abyste svými otázkami rozpitvali potréninkový koktejl na molekuly a zadarmo přišli k informacím, které normálně stojí těžké love. Honza Caha je skutečný odborník, a navíc je svými informacemi blízký všem cvičencům, kteří jsou ortodoxními vyznavači fair play.

Druhým domácím borcem je Pavel Koukal a vlastně o něm platí to samé. Tedy o těch penězích. Protože teď je slavnej, vyhrál Elite Pro Prague, byl druhý na Mr. Universe, tak bude mít nos nahoru a trénink s ním bude stát bambilion. Ne tak na Extrifit Training Day! Tam bude pokorný, milý, usměvavý a skromný jako vždycky a trénovat s vámi bude úplně zadara. No není to bomba?

No a pak tu máme hosty z Hradce Králové v silné sestavě Vojta Koritenský, Slavoj Bednář a Vlasta Kužel. Vezmeme to odzadu. Vlastikovi dáme na hraní benčovku, naházíme mu tam všechny kotouče ve fitku, on tam zabenčuje nesmysl, přivodí nám pár mindráků, pokud jsme si mysleli, že jsme silní na benči a bude to. A mezitím si ním popovídáme stejně tak jako s Vojtou a Slavojem. A Slavoj, to je panečku vypravěč! A ne ledasjaký! Je to inspirativní vypravěč. Dnes se tomu říká motivační řečník a manageři s naditou šrajtoflí si je objednávají, aby jejich sekretářky byly říčnější do práce. A vy budete říčnější do tréninku. Hlavně hamstringů, protože Slavoj bude mít těsně před Evls Prague, takže bude v top formě a až vytasí stehno z boku, rozbrečíte se…  Ještě předtím ale smíchy, protože Vojta sice není tak výřečný, zato je to dobrý hláškař. A pohodář. A fajn týpek. Všichni se s ním chtějí fotit, všichni si s ním chtějí zacvičit a teď můžete i vy…

No a jaký by to byl den v Brně, kdyby se tam nenacpal aspoň jeden Pražák, že jo? Jenže tohodle Pražáka mají všichni Brňáci rádi. Především proto, že to je Pražačka. Tuze pěkná, populární a nožiskosvalnatá. Jasně, mluvím tu o nejlepší wellness fitnessce v ČR, Kristýně Seidlové, která vám jasně předvede, že wellness fitness kategorie není o válení se ve vířivce, ale o pekelně vymakaných stehnech, zadku a taky trochu vršku. Nevím, co bude cvičit, ale bude to dřina, na kterou se dobře dívá. Jako vždycky.

No a pro radu starším pánům tam budu já jako zástupce masters kategorie, ale především jako zástupce značky Extrifit. Provedu vás programem, občas utrousím nějaký nejapný nekorektní vtípek, rozdáme spolu s našimi Extrifit Girls dárky, a hlavně se budeme společně dobře bavit.

Takže abychom si nakonec shrnuli, co nás v Brně čeká:

23. 10. od 14:00 začátek Extrifit Training day v Brně v New Park Gym, Heršpická 6

  • Seminář se členy Extrifit Teamu
  • Dárky pro všechny přítomné
  • Ochutnávky produktů Extrifit
  • Trénink se členy Extrifit Teamu, nebo pod jejich vedením
  • společné fotky, podpisy.

VAŠE OBVYKLÉ OTÁZKY:

Platí se vstupné?

Ne, seminář je zdarma. Platí se pouze konzumace na baru a vlastní trénink v New Park Gymu a to dle běžného ceníku fitka.

Do kdy to bude?

Nevíme. Záleží to na vás. My jsme tam pro vás a uvidíme, jak vás to bude bavit. Podle našich zkušeností trvá seminář cca 2 hodiny, hromadu času zabere společné focení s fanoušky, samotný trénink je pak kolem hodiny. Cca tedy od 14-18 hod, ale nikdo vás tam držet nebude, pokud budete chtít jít dřív.

Je třeba si rezervovat místo?

Ne. New Park Gym je skutečně rozlehlý a místa nabízí dost. Ale sedátek, židlí, balančních míčů atd.. , aby si všichni mohli pohodlně sednout už tolik ne. Proto kdo dřív přijde, ten líp sedí.

Dají se někde koupit lístky?

Ne, seminář je zdarma, proto nejsou ani lístky.

Je to pro veřejnost?

Ano, je to pro všechny fandy značky Extrifit. A kdo přijde v tričku Extrifit, dostane dárek navíc. Ale pustíme vás tam v jakémkoliv. Budeme hlavně rádi, když přijdete. Všichni jste zváni a všichni jste vřele vítáni.