Extrifit Training Day číslo 7 se blíží!!

Autor: Pavel Vacek

V pořadí již sedmé setkání členů Extrifit Teamu s fanoušky je opět zde!

Tentokrát k našemu setkání využijeme nové prostory posilovny Fine Fitness v Pardubicích.
 
Myslím si, že tuto, dnes již velmi populární akci, netřeba nijak zvlášť popisovat. Pro ty, kteří ještě pořád nevědí, o co se jedná, jsem připravil ilustrační fotografie společně s odkazy na uplynulé akce Extrifit Training day.
  
Přesto jenom krátce nastíním program. Jako obvykle proběhne seminář za účasti všech hvězd Extrifit Teamu. Po semináři proběhnou společné tréninky našich fanoušků a členů Extrifit Teamu, zároveň nebudou chybět ochutnávky výrobků značky Extrifit, zrovna tak jako drobné dárky našim fanouškům.

Ovšem pozor! To není zdaleka vše. Budete svědky slavnostního podpisu nového člena Extrifit Teamu, jehož jméno si prozatím nechám jako překvapení. Jako malou nápovědu však uvedu, že se bude jednat o skutečně obrovské překvapení. OBROVSKÉ. Zcela poplatné filozofii značky Extrifit, která z kulturistiky vzešla a kulturistice zůstane nadále věrná.

Takže pokud jste pořádně nažhavení, máte být proč. Tenhle Extrifit Training Day si nemůžete nechat ujít. Bude to pecka!

Kdy a kde se tedy sejdeme?

Na setkání s vámi se budeme těšit 24. 3. ve Fine Fitness v Pardubicích, ulice Jindřišská 276 od 14 hod

Seminář je zdarma. Tréninky a konzumace na baru se platí dle aktuálního ceníku Fine fitness.
  1.Extrifit den Česká Lípa (62).jpg 2.Extrifit den Liberec Fitmexx 17.10 (35).jpg Extrifit Training day III- Hradec Králové Extrifit Training day IV-Česká Lípa Extrifit Training day V-Praha Extrifit Training day VI-Kutná Hora