Extrifit Team opět na Slovensku!

Autor: Pavel Vacek

 

3. 4. 2016 v 11:00 hod se opět sejdeme ve vyhlášeném Mozolani Fitness v ZOC Max Žilina a bude to pecka, to vám slibujeme!

Nejdřív si dáme příjemné povídání s Extrifit Teamem, odpovíme na vážné i méně vážné otázky, předáme pár dobrých tipů na stravu, trénink i doplňky. Určitě se najde čas na zákulisní informace o točení oblíbeného seriálu On The Top, dozvíte se od Vojty o účasti na Mozoláni Classic, Sabina a Noro přidají pár zážitků z cesty po USA a mnoho dalšího.

Nebudou chybět dárky od společnosti Extrifit pro každého účastníka, ochutnávky produktů a soutěže o ceny.

Po semináři si půjdeme zacvičit, kdy uvidíte české profesionály Vojtu Koritenského a Tomáše Kašpara v akci, možná i v tréninkové spolupráci s legendou slovenské kulturistiky a čerstvým profíkem Andrejem Mozolánim. Nějaký odvážlivec může ochutnat vyhlášenou brutální intenzitu Milana Obořila coby jeho sparing a ostatní mohou s němým úžasem zírat na nelidskou sílu nejsilnějšího muže ČR Petra Petráše. Obdivovatelé ženské sportovní krásy se mohou na příkladu Sabiny Plevákové a Andrei Neumannové přesvědčit o tom, že vybudovat pevné ženské tvary není taková legrace, jak se na první pohled zdá.

Zkrátka, čeká vás parádní neděle plná skvělého povídání, parádních výkonů a setkání se špičkovými sportovci České a Slovenské republiky. Lovci společných selfíčeka a autogramů si taky přijdou na své a tak si jenom na závěr zopakujme, koho všechno si můžete „ulovit“ do vašich sbírek.

  • Vojta Koritenský- profesionál IFBB v kat. do 212 Lbs, finalista profesionálních soutěží Mozolani Classic a Body Power, jeden z nejpopulárnějších kulturistů v České a Slovenské republice. Vojta je již ve velmi slušné formě a budete se mít na co dívat.
  • Sabina Pleváková- vítězka všech významných amatérských soutěží v kategorii Bikiny Fitness. Jedna z nejpopulárnějších fitnessek Slovenské a České republiky. Sabina je pojem, netřeba víc dodávat.
  • Milan Obořil- oblíbený mladý český kulturista, neustále se zlepšující a vynikající motivátor. Juniorský Mistr světa, finalista Olympia Amateur.
  • Andrea Neumannová- milovaná i zatracovaná osobnost slovenská fitness scény. Na Extrifit training day můžete ohodnotit její progres a osobu dle vlastní, nezprostředkované zkušenosti. Pak se přiřadíte do první skupiny.
  • Tomáš Kašpar- těžkotonážník profesionální divize IFBB. Milovníci obrovských objemů si přijdou na své.
  • Petr Petráš- a milovníci skutečně brutální hmoty a síly mimo lidské chápání budou chrochtat blahem v případě Petra Petráše. Petr pojede svůj klasický trénink. Už jste někdy viděli 400 kg Mrtvý tah bez trhaček, pouze s opaskem?
  • Noro Zajac- Žilinčanům netřeba představovat. Noro je přímou součástí Mozolani fitness s mnoha znalostmi, které se vám můžou hodit. Přijďte zkontrolovat, jestli se po Arnold Classic moc nezalil.
  • Vanessa Hrubovčáková- benjamínek Extrifit Teamu, resp. jeho slovenské části- Extrifitslovakia a třetí na ME juniorů. Pokud nechcete ztratit hlavu, nedívejte se jí do nejmodřejších očí ve střední Evropě.

No a nemůžu nevzpomenout ani samotného hostitele akce- Andreje Mozolaniho. Už jenom samotné toto jméno stojí za návštěvu a tak, jak se on těší na nás, my se těšíme na něj. Comeback Andreje bude jednou z nejsledovanějších událostí sezóny a i porovnávačka  Vojty s Andrejem bude obrovskou šou pro fanoušky, tím jsem si jistý. Jak to asi dopadne? Možná, že neděle napoví…

Takže ještě jednou:3. 4. 2016 v 11:00 hod se opět sejdeme ve vyhlášeném Mozolani Fitness v ZOC Max Žilina Přijďte se podívat, těšíme se na vás.

Pro ilustraci fotogalerie z posledního Extrifit training Day v Hradci Králové.