Extrifit se stává sponzorem EVL'S Prague!

Autor: Pavel Vacek
LeaderBoard big 2
Je tomu už patnáct let, co se v České republice upořádala kulturistická soutěž v podání těch nejlepších profesionálních kulturistů. Byl to jeden z mých nejsilnějších sportovních zážitků v životě. Vybavuji si úžasného Kevina Levroneho jako by to bylo včera a vzpomínám na monstrózní objemy dnes už skoro zapomenutého Jean-Piera Fuxe. Byla to vskutku fantastická podívaná.
A tento rok mají všichni fanoušci kulturistiky v České republice jedinečnou šanci se znovu pokochat neuvěřitelnými proporcemi a kvalitou svalů těch nejlepších představitelů současné profesionální kulturistiky na soutěži EVL’S Prague.

A společnost EXTRIFIT vám s hrdostí v hlase oznamuje, že se stala sponzorem této významné kulturistické události v ČR.

Ale to není všechno. Pro fanoušky našeho Extrifit teamu bude přichystána řada exhibicí v rámci výstavy EXPO a to v prvotřídní formě našich borců, samozřejmostí bude společné focení s fanoušky, ochutnávka našich výrobků a jistě rozdáme i spoustu vzorků našich výrobků.

EXPO nebude pouhopouhým doplňkem soutěže, nýbrž téměř samostatnou akcí s plnohodnotným a poutavým programem, kde bude probíhat např. setkání profesionálů s fanoušky, různé soutěže a spoustu exhibic špičkových amatérů a jiného doprovodného programu. Srdečně vás tedy zveme k návštěvě výstavních prostor značky EXTRIFIT.  Budeme se na vás těšit. inzerát cz.indd SkyScraper
PŘEDPOKLÁDANÝ SOBOTNÍ PROGRAM

Agentura EVL´s fitness si vám dovoluje představit program soutěže EVL´s Prague Pro a Amateur Bikini Olympia.
 
Letošní největší profesionální kulturistické soutěže v Evropě se čtvrtými největšími cenami pro závodníky na světě! Program byl stanoven jako dvoudenní pro závodníky, pro veřejnost je určen druhý, sobotní den.
 
Sobotní část je jak pro veřejnost, tak i pro závodníky nabitá velkým množstvím soutěží i vzájemným setkáváním. Kumulace zážitků za dobré ceny v jednom prostoru společně s výstavní plochou EXPA. Na výstavní ploše 1650 m2 se představí velké množství firem blízkých tomuto sportu i naši mediální partneři (např. MUSCLE&FITNESS, RONNIE.CZ a mnoho dalších), kteří pro návštěvníky připravují zajímavý doprovodný program.  


Semifinále
9:00 zahájení EXPO 10:00 semifinále Pro Men\'s 212 10:40: semifinále Pro Bikini 11:10 semifinále Pro Men\'s OPEN 11:50 semifinále Olympia Amateur Bikini (3 kategorie)
V rámci EXPO divácké soutěže a mnoho dalšího... 14:00- setkání se závodníky (podpisová akce, focení)
Finále 17:00 začátek, slavnostní zahájení 17:30 finále Olympia Amateur Bikini (3 kategorie) 19:00 finále Pro Men\'s 212 20:00 finále Pro Bikini 21:00 finále Pro Men\'s OPEN 22:00 vyhlášení vítězů