Extrifit Club- výsledky MČR, formy juniorů, dorostenců a Vojty Koritenského

Autor: Pavel Vacek

V sobotu proběhl další ze srazů Extrifit Clubu, tentokrát zaměřený především na doladění finálních forem juniorských a dorosteneckých závodníků. Individuálně jsme prošli postup jednotlivých závodníků a dali rady jak postupovat dál, především pak před blížícím se BFC Cupem a následně Mistrovstvími Čech a ČR.

K dispozici byl klukům jeden z nejlepších našich profesionálních závodníků, Vojta Koritenský, který nejenom že rozdal velmi cenné rady, ale taky si s klukama zapózoval a pomohl se zaujímáním jejich postojů.

To, jestli se Extrifit Club ubírá dobrým směrem, ukáží následující týdny, ale vzhledem ke gradujícím formám, rapidně se zlepšující výkonnosti především těch členů, kteří na srazy jezdí pravidelně, naznačuje, že máme minimálně slušně vykročeno.  Samozřejmostí v Extrifit Clubu je pak podpora těch aktuálně nejlepších členů.

Bohužel, vzhledem k neuvěřitelné termínové našlapanosti nejrůznějších fitness akcí a soutěží v podstatě nelze najít termín srazů Clubu, který by se s něčím nekryl. A tak trochu ve stínu srazu zůstaly skvělé výsledky členů Clubu soutěžících tento víkend mezi muži.

Michal Selmezci se stal Vicemistrem ČR v kategorii Kulturistika nad 90 kg

Tiep (Petr) Bui Duc získal skvělé třetí místo v kategorii Kulturistika do 67,5 kg

Tomáš Adámek skončil těsně za stupni vítězů na čtvrtém místě v kategorii do 82 kg a Marek Sviridov uzavřel finále v početné kategorii Mens Physique.

Všem závodníkům gratulujeme a děkujeme za příkladnou reprezentaci. Ve fotogalerii najdete formy juniorských a dorosteneckých závodníků 3 týdny před M Čech a formu Vojty Koritenského 5 týdnů před Mozolani Classic.