Extrifit Club představuje- Daniel Nejez a Petr Ženíšek

Autor: Pavel Vacek
Daniel Nejez
Daniel Nejez
 
Ahoj, mohl by ses našim čtenářům krátce představit?
Zdravím všechny čtenáře extrifit.cz ,jmenuji se Daniel Nejez, je mi 19 let a studuji VOŠ A SPŠ v Rychnově nad Kněžnou.
 
Jak dlouho cvičíš?
Cvičení se věnuji již poměrně dlouho, začal jsem s tím někdy ve svých zhruba 14 letech. Poté nastaly samozřejmě nějaké pauzy, no a poslední 3 roky se cvičení snažím věnovat opravdu poctivě.
Na jakou se chystáš soutěž a v jaké kategorii?
Chystám se už 24.5. na Mistrovství Moravy, pravděpodobně v klasické kulturistice do 77kg.
 
Je to tvůj debut, nebo už máš nějaké výsledky za sebou?
Je to zatím má úplně první soutěž a budu jenom rád, když se dobře umístím a nebude poslední! Respektive bych rád na Čechy i Republiku.
 
Co bys považoval za dobrý výsledek?
Tak samozřejmě bych se ze všeho nejradši dostal na bednu, to je jasné, ale jak jsem řekl, je to má úplně první soutěž, tudíž umístění alespoň v první polovině pro mě bude dobrým výsledkem.
 
Proč jsi se rozhodl soutěžit za Extrifit Club?
Proč zrovna Extrifit club? Extrifit club byl vlastně jediný o kterém jsem ještě nedávno vůbec věděl, že existuje a shodou okolností se nábor konal v Pardubicích, což mám jen pár kilometrů. Tak jsem se rozhodl že to zkusím a vyšlo to! A navíc, jména jako Vojta Koritenský ,Tomáš Kašpar, Radek Lonc, Slavoj Bednář, Milan Obořil a další...No, kdo by tam nechtěl být taky?? EX2
Používáš doplňky výživy ve své přípravě?
Doplňky výživy jako takové vlastně za celou dobu co cvičím aktivně nijak neužívám ,dá se říct, že až od svého přijetí do Extrifit clubu jsem se o doplňky výživy začal vůbec zajímat a momentálně užívám v soutěžní přípravě BCAA 1800mg a HYDRO protein, oboje si nemohu vynachválit.
 
Máš nějaké oblíbené silové výkony?
Oblíbený silový cvik je pro mě jednoznačně bench-press, ale co si budeme povídat, přišla dieta, s cukry se šlo dolů a na silové výkony už nezbývá moc energie :)
 
Máš nějakého oblíbeného kulturistu z Extrifit Teamu?
Všichni členové Extrifit Teamu vypadají neskutečně, ale Tomáš Kašpar je můj osobní favorit.
 
Kam bys to chtěl v tomto sportu dotáhnout?
Vzhledem k tomu, že jsem v kulturistice jako takové naprostým nováčkem, tak můj momentálně nejvyšší cíl je vyhrát Republiku a dál popřípadě nějaké medailové umístění minimálně v Evropě! Ale to jsou ještě daleké vyhlídky..
 
Podporují tě v tvém snažení tví blízcí?
Moji známí mě v mém trápení a snažení dost podporují, mohlo by to být samozřejmě i lepší, ne že ne, ale na provokace s jídlem už si začínám zvykat....Při této příležitosti bych chtěl všem těm ,kteří mě v mém snažení podporují touto cestou poděkovat a doufám ,že je nezklamu!
Petr Ženíšek
 
Ahoj, mohl by ses našim čtenářům krátce představit?
Zdravím všechny příznivce kulturistiky a hlavně zákazníky značky EXTRIFIT. Jmenuji se Petr Ženíšek, je mi 16 let, pocházím z Toužimi, což je malé městečko mezi Plzní a K.Vary.

Jak dlouho cvičíš?
Moje první setkání s činkou bylo někdy ve 13 letech. Od té doby sem cvičil pravidelně, ale bylo to spíše jen takové rekreační cvičení bez diety, jen sem tam něco zvednout, aby byl vidět biceps v tričku. Ale to asi každý mladý kluk zná :D Ale jinak kulturistice jako takové se věnuji asi 2 roky. Petr Ženíšek
Na jakou se chystáš soutěž a v jaké kategorii?
Chystám se na Mistrovství Čech, a když se zadaří tak i na Mistrovství ČR v kategorii st.dorost do 72kg. Ale je dost možné, že i do 65kg. To se uvidí až před závodem.

Je to tvůj debut, nebo už máš nějaké výsledky za sebou?
Ano bude to můj první závod. I když sem se chtěl připravit už minulý rok na podzim na kondiční kulturisty, ale z toho nakonec sešlo.

Co bys považoval za dobrý výsledek?
Tak dobrý výsledek je jen jeden :) ale vzhledem k tomu, že to budou moje první závody a snažím se být realista, tak bych byl rád za první trojku :) Hlavně se chci předvést v pěkné formě at\' neudělám ostudu Clubu a hlavně sobě :)

Proč jsi se rozhodl soutěžit za Extrifit Club?
Tak šlo hlavně o to že když chci být nejlepší tak se musím pohybovat mezi těmi nejlepšími a to EXTRIFIT rozhodně je. Další věc jsou semináře Lukáše Roubíka, které jsou perfektní, a vždycky si z nich odnesu spoustu užitečných rad, které potom využiji ve svém tréninku nebo výživě. A v neposlední řadě je to proto, že doplňky značky EXTRIFIT sem vždy považoval za ty nejlepší na trhu a už od začátku cvičení sem je používal.
A jaké používáš doplňky výživy ve své přípravě?
 Používám spoustu doplňků. Mezi ty nejdůležitější patří (ISOBEEF, MICELAR KASEIN,V52,BCAA INSTANT, BCAA 1.800mg, GLUTA). Dále používám ještě zvlášť (VITA-C a GELA na klouby).

Máš nějaké oblíbené silové výkony?
Silové výkony nemám, vzhledem k tomu, že trénuji podobným stylem jako Lukáš Osladil. Takže se spíše soustředím na procítění svalu a ne na tahání zbytečných vah. I když je pravda, že občas zařadím spíše silové série.  Ale žádné velké váhy to rozhodně nejsou :D, takže chlubit se raději nebudu.

Máš nějakého oblíbeného kulturistu z Extrifit Teamu?
Všichni z Teamu jsou super a neskuteční obři, ale kdybych měl zvolit ty nejoblíbenější, tak je to určitě estét a neskutečný sympat\'ák Slavoj Bednář a obr Tomáš Kašpar :) 972852_624206860992143_405769173_n
Kam bys to chtěl v tomto sportu dotáhnout? Chtěl bych v budoucnu reprezentovat Českou republiku a značku EXTRIFIT na mezinárodních soutěžích jako je Mistrovství Světa a Mistrovství Evropy. To jsou ty dlouhodobější cíle :)

Podporují tě v tvém snažení tví blízcí? Dalo by se říct, že celé moje okolí, nebo alespoň drtivá většina z nich, mě podporují. Nejvíce moje mamka, která mě podporuje jak finančně tak i psychicky a za to jí moc děkuji :) Další komu bych chtěl poděkovat, je Tomáš Burdych, který mě celou přípravu stále motivuje a bude to právě on, který se mnou bude jezdit po závodech, a věřím, že mě podpoří, když bude nejhůř.