Extrifit Club- Pozor, důležité změny!

Autor: Pavel Vacek

Máme pro vás jako obvykle pravidelnou dávku informací z dění okolo soutěžního oddílu Extrifit Clubu. Jak už jsem již předeslal v minulých dílech, zájem o členství je skutečně obrovský. Dokonce tak obrovský, že jsme nuceni přistoupit k určitým modifikacím a změnit poněkud filozofii Extrifit Clubu. 61786_333327630100986_1971445494_n
Na začátku tohoto projektu stála myšlenka, že umožníme soutěžení VŠEM, kteří by chtěli okusit soutěžní atmosféru, ale nemají potřebnou klubovou příslušnost. Proto jim bylo nabídnuto členství v Extrifit Clubu. Tato idea se nyní mění. Od nynější doby bude možnost členství v Extrifit Clubu posuzováno INDIVIDUÁLNĚ a to na základě aktuální fotografie, kde posoudíme předpoklad dobrého soutěžního umístění žadatele.

Na počátku projektu jsme slíbili členům Extrifit Clubu soutěžní barvu, klubové triko, balíček Hell Gelu, semináře, 5% slevy k aktuálním cenám na našem E-shopu. To vše i nadále platí. Ovšem triko, Hell Gel a barvu dostanou pouze závodníci v daném, aktuálním roce. Tak to bylo myšleno od začátku, ale ne všichni zájemci o členství to tak pochopili. Pro aktuální závodníky navrch přidáváme zaplacení svazového poplatku. Semináře a 5% navýšení slevy ovšem platí pro všechny členy, neboť na soutěž je příprava celoroční a dlouhodobá.

A proč to všechno? Tou nejdůležitější myšlenkou byla návaznost na sponzorskou akci podpory mládeže, do jehož konceptu zapadá i Extrifit Club. Mládeži a začínajícím závodníkům chceme a budeme pomáhat i nadále. Ale větší podpora a spolupráce není možná při stovkách členů Extrifit Clubu. Proto dochází k omezení členství, kdy chceme do budoucna navázat na těsnější spolupráci a lepší podporu s našimi členy.
Chceme, aby členství v našem clubu bylo mnohem prestižnější záležitostí, aby nebylo tak jednoduché se stát členem Extrifit Clubu a aby se naši závodníci pravidelně utkávali o medailové pozice. Naše nejlepší členy bychom poté chtěli motivovat k dalším, lepším výsledkům a třeba je časem na základě jejich výsledků zařadit do elitního Extrifit Teamu.

P.S. Dosavadních členů Extrifit Teamu se současná opatření netýkají, čímž jim chceme poděkovat za nadšení projevené při zakládání Extrifit Clubu.
 
Nyní se představíme další dva naše členy. 603954_302690423164707_613457393_n
Jan Kittner
 
Ahoj, mohl by ses našim čtenářům krátce představit?
Ahoj, jmenuji se Jan Kittner, je mi 24 let a bydlím v Hradci Králové

Jak dlouho cvičíš?
Cvičím 6 let, závodit jsem začal v roce 2007 až 2010. V roce 2011 a 2012 jsem nezávodil ze zdravotních důvodů.
 
Na jakou se chystáš soutěž a v jaké kategorii?
Chystám se na mistrovství Čech v Nechanicích, 20. 4. 2013. Nejspíš budu soutěžit v kategorii nad 90 kg.
 
Co bys považoval za dobrý výsledek?
Postoupit mezi prvních 6

Proč jsi se rozhodl soutěžit za Extrifit Club?
Protože výrobky značky Extrifit užívám od počátku, a jsem nad míru spokojen, proto jsem rád, že mohu tuto značku prezentovat na závodech IMG_0971[1] IMG_0972[1] IMG_0974[1] IMG_0976[1]
Sebastián Fiala
 
Ahoj, mohl by ses našim čtenářům krátce představit?
Jmenuji se Sebastián Fiala, je mi 21 let a bydlím momentálně v Praze, kde trénuji v XFitness. Nějaké míry: výška 184cm,váha se na konci objemového období pohybovala v rozmezí 87-89kg. Míry, jako boky, hrudník, pas atd. nevím, nepokládám to zatím za nějak důležitou informaci:) Žádné přehnané cíle nemám, hledám v tomto sportu především duševní naplnění. Na druhou stranu jsem vychovaný k tezi, že když se něco dělá, má se to dělat pořádně, a proto jsem si kulturistiku od začátku zamiloval. Ani ne jako sport, spíše jako umění a disciplinovaný životní styl.

Jak dlouho cvičíš?
Od útlého dětství jsem byl veden ke sportu, tudíž mám nějaký sportovní základ, dlouho jsem aktivně závodil v atletice a k tomu patří samozřejmě i návštěva posilovny. Nicméně ten pravý kulturistický život vedu cca jeden rok.
 
Na jakou se chystáš soutěž a v jaké kategorii?
Po dlouhém přemýšlení a neustálém otáčení mincí jsem se rozhodl zkusit Mistrovství Čech letos na jaře, nejspíše v klasické kulturistice.
               
Je to tvůj debut, nebo už máš nějaké výsledky za sebou?
Jsem naprostý nováček.
                     
Co bys považoval za dobrý výsledek?
Kulturistika je nejvíce individuální sport co znám, nemám rád soupeření a předhánění se, tudíž mi o nějaké umístění ani moc nejde. Nejdůležitější faktor mého úspěchu bude můj vnitřní pocit. Když budu cítit, že to všechno stálo za to a že mě to posunuje někam dál, bude to pro mě moje osobní vítězství.
                 
Proč jsi se rozhodl soutěžit za Extrifit Club?
Protože ta nabídka pro nové závodníky tam byla. Pravidelně sleduji stránky Extrifitu, občas zkusím nějaký ten doplněk…Extrifit se snaží podporovat mladé, líbí se mi to a má to smysl! Fiala