Extrifit Club- INFORMACE PRO ČLENY A ZÁJEMCE

Autor: Pavel Vacek
Krátce po ukončení jarní sezóny v kulturistice, tedy sérii soutěží, kde se rozdávaly mistrovské tituly přeborníků naší republiky ve všemožných věkových a váhových kategoriích, jsme takřka ihned čelili přívalu žádostí o přijmutí do Extrifit Clubu.
Není divu, vždyť Extrifit Club skončil za krátkou dobu svého působení, tzn. za necelý půlrok od svého vzniku, na fantastickém 2. místě mezi 37 oddíly celé ČR, které vyslaly svého zástupce do mládežnických kategorií dorostu nebo juniorů. Ve věkové kategorii mladšího dorostu jsme obsadili dokonce místo první! Fantastická věc, za kterou bychom chtěli odměnit ty nejlepší závodníky, kteří se o tyto vynikající výsledky postarali. A zároveň je to vhodná příležitost oznámit nové kolo v přijímání čerstvých členů do závodního oddílu Extrifitu.


Ale pěkně popořádku. Nejprve se budeme věnovat stávajícím členům Extrifit Clubu. 61786_333327630100986_1971445494_n
PRO ČLENY EXTRIFIT CLUBU:


Tak tedy, při příležitosti dalšího pořádání Extrifit Training Day, uspořádáme též odbornější seminář Extrifit Clubu, jež se bude konat v dopoledních hodinách.

Kdy a kde?
8. 9. od 9:30 ve Fine Fitness v Pardubicích Adresa: Jindřišská 276, 530 02 Pardubice
Náplň:

  • Zahájení a poděkování závodníkům a ocenění 3 nejlepších závodníků Extrifit Clubu. Závodníci budou ohodnoceni dle transparentních bodů, nasbíraných za jejich umístění na soutěžích, jichž se zúčastnili v roce 2013. Ceny budou hodnotné doplňky výživy zn. Extrifit, Pokud oceněný závodník na sraz nedorazí, jeho cena přechází na dalšího ohodnoceného člena v pořadí. Plus, odměníme někoho, v rámci kategorie, o které jsem psal zde.
  • Seminář, zaměřený na dotazy členů Extrifit Clubu. Tzn. směřování tréninku v objemovém období, transformace tréninku do přípravné předsoutěžní fáze, individuální posouzení formy (nepovinné a na vlastní žádost), individuální dotazy a problémy spojené s kulturistikou a soutěžením. Semináře budou přítomni min. 2 členové elitního Extrifit Teamu a někdo z metodicko- trenérského okruhu SKFČR.
  • Trénink. Můžete trénovat ihned po skončení semináře, nebo vyčkat zahájení Extrifit Training Day, které se bude konat od 14 hod a kterého se již zúčastní kompletní Extrifit Team. To záleží zcela na vás. Každopádně, trénink ve Fine Fitness  a případnou konzumaci nápojů a služeb fitness si již hradíte ze svého.
DSC_0636
A nyní k informacím pro zájemce o členství v Extrifit Clubu.

CHCETE SOUTĚŽIT V ROCE 2014? Líbila se vám náplň setkání pro členy Extrifit Clubu?

Pokud jste si na obě otázky odpověděli ano, tak to není zdaleka všechno!

Členství není limitováno věkem. Za Extrifit Club můžete soutěžit i v kategorii dospělých, takže jaké další bonusy tedy nabízí členství v Clubu?
  • Vyřízení potřebné administrativní agendy, potřebné k účasti na soutěžích pod hlavičkou SKFČR
  • Zaplacení registračního poplatku u SKFČR
  • Zaplacení startovného v mládežnických kategoriích (dorost, junioři)
  • 5% slevu připočítanou ke stávajícím cenám a slevám na e-shopu Extrifit.cz
  • Klubové triko- neprodejná edice
  • Mediální zviditelnění
  • Bezplatné semináře s kulturistickou špičkou ČR a významnými odborníky SKFČR
  • Dodání svalové pumpy Hell gel v den soutěže.
Jak se tedy do Extrifit Clubu dostat?

Přijeďte taktéž v 9:30 do Fine Fitness. Zúčastníte se taktéž programu Extrifit Clubu a alespoň ochutnáte prostředí a atmosféru nejúspěšnějšího oddílu ČR v mládežnických kategoriích. Pro některé to bude třeba naposledy. Po skončení náplně setkání přistoupíme k posuzování vašich šancí na přijetí.

V Extrifitu si na nějaké kecy příliš nepotrpíme, takže proslovy o tom, jak chcete následovat svůj sen, stát se nejlepším kulturistou planety, si nacvičovat nemusíte.  Ostatně, my to od vás tak nějak předpokládáme.

Předvedete nám vaše tělo a vaše odhodlání při nějakém silovém cviku. Nebojte se, nemusíte být ve špičkové formě, posuzovat vás budou špičkoví odborníci a kulturisté, kteří dobře dokážou posoudit vaše případné šance na soutěži. I když třeba budou momentálně pečlivě ukryty J Takže, jestli se chcete stát oddílovými kolegy vynikajících juniorských a dorosteneckých závodníků jako jsou borci v závěru článku, tak neváhejte a koukejte nastoupit v neděli 8. 9. do Pardubic.   
Dominik Fujtík- 1. místo M ČR, 3. místo M Moravy, David Koštiál- 1. místo M Čech, David Příkop- 2. místo M Čech, 3. místo M Čr, Jiří Babka- 2. místo M ČR, 3. místo M Moravy, Jakub Prachař- 2. místo M ČR, 4. místo M Moravy, Jan Kittner- 2. místo M Čech, 5. místo M ČR, David Smolek- 2. místo M Moravy, David Žilík- 2. místo M Moravy, Filip Pospíšil- 3. místo M Čech, David Červenka- 3. místo M Čech, Petra Jírovcová- 3. místo M Čech, 5. místo M ČR, Jan Lukeš- 4. místo M Čech, 5 místo M ČR, Monika Mlejnková- 5. místo M Čech, Sebastián Fiala- 7. místo M Čech, Monika Kubová- 8. místo M Čech Závodníci1