Extrifit Club- další představení našich členů.

Autor: Pavel Vacek


Zatímco v prvním článku o Extrifit Clubu jsme vám řekli, co je nového od založení oddílu a představili naše velká želízka v ohni ve svých věkových kategoriích, tak ve druhém jsme pokračovali v představování dalších z našich členů. V tomto třetím díle vás mimo nové várky členů našeho klubu musím seznámit také s mírnou změnou strategie a podmínek k přijetí do našeho Extrifit Clubu.

Extrifit Club byl původně koncipován jako oddíl, který zastřeší všechny potencionální zájemce o soutěžení, kteří ovšem nemají žádnou klubovou příslušnost, jenž je zapotřebí ke startu na soutěžích SKFČR. A zájem byl obrovský. Tak obrovský, že nás to, přiznám se, trochu zaskočilo. Proto dochází k mírné změně podmínek k přijetí do soutěžního oddílu Extrifit Club. Od příštích sezón již budeme ke stávajícím členům přibírat nové kolegy na základě určitých předpokladů budoucí výkonnosti. A naopak, my budeme klást důraz na těsnější spolupráci a podporu těch nejlepších. V budoucnu bychom chtěli vytvořit soutěžní oddíl, jehož členové budou pravidelně sbírat medaile na Mistrovství ČR v nejrůznějších věkových kategoriích. Výkonnost, kvalita a úspěch je totiž jedním ze základních pilířů značky Extrifit.

A nyní si pojďme představit další z našich členů.
61786_333327630100986_1971445494_n
ALEŠ CHYTIL
  Ahoj, mohl by ses našim čtenářům krátce představit?Ahoj, jmenuji se Aleš Chytil, je mi 17 let a bydlím v malém městě Humpolci.
Jak dlouho cvičíš? Cvičení se věnuji více jak 2 roky. Cvičil jsem jen rekreačně a do ničeho se nehnal, ale před půl jsem se rozhodl začít to brát vážně, neměl jsem žádný tréninkový program a ani nad stravou jsem nepřemýšlel, tak jsem kontaktoval místního trenéra a už to jelo, troufám si říct, že za poslední zmiňovaný půl rok se moje postava vcelku změnila.   Na jakou se chystáš soutěž a v jaké kategorii?
Letos bych chtěl debutově odstartovat 19. 5. na Čechách a pak se uvidí co dál.   Co bys považoval za dobrý výsledek?
Určitě bych se chtěl postavit na stupínek vítězů, to však záleží na tom jak moc dobrá moje forma bude oproti konkurenci.   Proč jsi se rozhodl soutěžit za Extrifit Club? Jak mám ve zvyku, čas od času projíždím různé kulturistické stránky včetně Extrifit, kde jsem také narazil na pro mě velmi zajímavý článek, který mi dal možnost za tuto českou značku závodit, udělal na mě dojem už jen tím, že je to samotný Extrifit, který má jméno, kvalitu a řadí se mezi špičku. Chytil 1 chytil 2
ZDENĚK HLAVIČKA

Ahoj, mohla by ses našim čtenářům krátce představit?
Ahoj, jsem 24 lety mladík, co se rozhodl trošku změnit svůj životní styl. Ze dne na den jsem přestal kouřit a začal jsem se věnovat fitness. Pocházím ze severní Moravy z malého městečka Zábřeh.  Jen krátce k mé postavě. Když jsem začínal cvičit, vážil jsem pouhých 24 kg na svou výšku 153cm, trošku podvyživen :-), jak jsem seknul s kouřením najednou váha vyletěla nahoru a při pravidelném tréninku a pravidelné stravě se vyklubalo krásných 80 kg :-)

Jak dlouho cvičíš?
Cvičím přibližně 7 měsíců intenzivního a pravidelného navštěvování fitness 4x týdně.

Na jakou se chystáš soutěž a v jaké kategorii?
Abych pravdu řekl, vůbec nemám momentálně představu, do které kategorie bych se mohl zařadit, ale nechám to ještě otevřené a po menší poradě a případných názorech se rozhodnu, co bude dál.

Je to tvůj debut, nebo už máš nějaké výsledky za sebou?
Tohle je můj absolutní začátek, již několik let jsem se chtěl začít konečně něco dělat a přihlásit se do Clubu, ale bohužel to nešlo.

Co bys považoval za dobrý výsledek?
Dobrý výsledek? Asi takový, který bude stát za to, dostat se aspoň na prkna. To bude asi můj první a hlavní výsledek, který bych chtěl.

Proč jsi se rozhodl soutěžit za Extrifit Club?
Pro mě je to výzva, dokázat si něco sobě a závodit opravdu pod kvalitní značkou, kterou sám užívám i doporučuji ostatním. Nepotkal jsem na trhu lepší firmu, která by nabízela lepší produkty. Z. Hlavika
MONIKA KUBOVÁ 

Ahoj, mohla by ses našim čtenářům krátce představit?
Ahoj, jmenuji se Monika Kubová, je mi 24 let a narodila jsem se v Havířově. Vystudovala jsem střední školu Obchodní. Po složení maturitní zkoušky jsem se přestěhovala do Prahy, kde žiji se svým přítelem a čtyřnohým psím miláčkem. Kromě pejska s námi ještě žije spoustu rybiček, takže o zvířata opravdu nouzi nemáme J V současné době pracuji jako referent prodeje v cestovní kanceláři.
 
Jak dlouho cvičíš?
Do posilovny jsem začala pravidelně chodit před rokem. To ale neznamená, že jsem do té doby nic nedělala J Sport mě baví od malička a proto jsem jich taky spoustu vystřídala. Hrála jsem basketbal, volejbal a zkoušela jsem i  tenis. V létě jezdím na kolečkových bruslích a v zimě na snowboardu.
 
Na jakou se chystáš soutěž a v jaké kategorii?
V současné době se připravuji na Mistrovství Čech v Nechanicích, které se bude konat 21. dubna, kategorie bikiny.

Je to tvůj debut, nebo už máš nějaké výsledky za sebou?
Ano, budou to mé první závody. Jsem plna očekávání, protože nevím, jak to bude všechno probíhat a hlavně jak na mě zapracuje nervozita.
 
Co bys považovala za dobrý výsledek?
Za dobrý výsledek bych považovala postup do finále a  umístění  v první trojce, ale vzhledem k tomu, že to budou mé první závody, půjde hlavně o získání zkušeností.
 
Proč jsi se rozhodla soutěžit za Extrifit Club?
Vloni jsem se účastnila srazu, který pořádal Extrifit a opravdu se mi líbilo, co všechno celý tým dělá jak pro začínající tak i pokročilé závodníky. Je vidět, že celý tým je na pravém místě a dělá to, co je baví.  Snaží se poradit a zodpovědět všechny otázky. Tímto bych také chtěla poděkovat za možnost stát se členem  Extrifit Clubu. Kubov 2 Kubov 1
JAN LUKEŠ

Ahoj, mohl by ses našim čtenářům krátce představit?
Jmenuji se Jan Lukeš je mi 15 let a bydlím v Liberci.
 
Jak dlouho cvičíš?
Cvičím necelé 2 roky s tím, že první pul rok jsem cvičil doma.
 
Na jakou se chystáš soutěž a v jaké kategorii?
Chystám se na mistrovství Čech, mladší dorost a když se zadaří, tak i ČR.
 
Je to tvůj debut, nebo už máš nějaké výsledky za sebou?
Soutěžit budu poprvé.
 
Co bys považoval/a za dobrý výsledek?
Za dobré umístění povazuju první polovinu soutěžících, ale jde mi o srovnání s ostatními, abych věděl, jak na tom jsem.
 
Proč jsi se rozhodl/a soutěžit za Extrifit Club?
Za Extrifit soutěžím, protože je to moje nejoblíbenější značka suplementů.
Luke 3 Lukeš 1
KUBA PRACHAŘ
 
Ahoj, mohl by ses našim čtenářům krátce představit?
Ahoj Pavle, zdravím všechny čtenáře. Jmenuji se Jakub Prachař, je mi 15 let a momentálně bydlím v Blatnici pod Svatým Antonínkem. Studuji prvním rokem na gymnáziu Uherské Hradiště. Mezi moje koníčky patří hra na klavír a kytaru, a jelikož je mi velice blízký folklor, věnuju se i houslím. Samozřejmě mojí největší vášní je kulturistika.
 
Jak dlouho cvičíš?
Cvičení v posilovně se věnuju necelý rok, ale je jasné, že ze začátku byla strava naprosto nulová a s tréninkem tomu nebylo jinak. Naštěstí jsem se velice rychle rozkoukal a nabral spoustu vědomostí, takže s kvalitnější stravou a dobrým tréninkem je to asi 6 měsíců, což je dost málo, ale rozhodně to neflákám a myslím, že jsou tam solidní pokroky.
 
Na jakou se chystáš soutěž a v jaké kategorii?
Chystám se na Mistrovství Moravy a Slezska dětí, dorostu a juniorů, které se koná 18. Května ve Frenštátu pod Radhoštěm. Když se zadaří, tak snad i na MČR dorostu a juniorů v Ostravě o týden později. Soutěžit budu v kategorii mladšího dorostu.
 
Je to tvůj debut, nebo už máš nějaké výsledky za sebou?
Na žádné kulturistické soutěži jsem nikdy předtím nebyl, takže tohle bude moje poprvé :D. Nemám v téhle oblasti žádné zkušenosti a ani trenéra, který by mi alespoň nastínil co a jak, takže se snažím toho pobrat co nejvíc z internetu a knížek. Bude to určitě super zkušenost.
 
Co bys považoval za dobrý výsledek?
Jelikož, jak už jsem říkal, je tohle moje první seznámení s takovou soutěží, tak se tam jedu hlavně \"otrkat\", zjistit, jak to na takových soutěžích chodí. Za dobrý výsledek bych považoval pozitivní reakce lidí na moji postavu. Ale já jsem ten typ, který když něco dělá, tak naplno. Takže samozřejmě skutečně spokojený bych byl jedině s prvním místem, ale když se to nepodaří, tak budu makat dál, víc a víc, dokud to nevyjde. Je to pro mě motivace tvrdě dřít a věřím, že mi to může přinést mnoho zkušeností do života. Pro mě je ale samozřejmě hlavní být spokojený sám se sebou, a to budu jen tehdy, když to budu dělat fakt poctivě, bez výmluv a naplno.

Proč jsi se rozhodl soutěžit za Extrifit Club?
Chtěl jsem zkusit závodit, protože se mi zdálo, že se docela rychle zlepšuju a že nejspíš mám trošku víc talentu pro tenhle sport než můj 40kilový spolužák. Moje váha není o moc vyšší, ale snad to nejde moc poznat :D.Účast na takové soutěži je pro mě motivací na sobě pořádně makat a můj cíl je být v tom výborný. Tak jsem si řekl \"zkusím první závody\". Koupil jsem si nějaké základní doplňky do diety, samozřejmě od EXTRIFITU, od kterého beru doplňky přes půl roku a jsem maximálně spokojený, to je taky důvod, proč pravidelně navštěvuju tyto stránky, díky tomu jsem se vlastně o novém klubu dozvěděl. Na stránkách SKFČR jsem se dočetl, že je potřeba nějaká registrace v oddílu. Jenomže domácí hardcore posilka tady v Blatnici (ta nejlepší :-)) nemá svazovou registraci a v blízkém okolí není žádná taková. Navíc kvůli dojíždění do školy a dalším koníčkům bych prostě nestíhal dojíždět ještě někam jinam. Teoreticky by to stíhat šlo, ale taky bych rád spal aspoň 8 hodin. Takže to padlo. Další den jsem se probudil, jako již tradičně prošel všemožné stránky o kulturistice, stránky Extrifitu nevyjímaje. A co nevidím? Na hlavní stránce se tu objevil článek s názvem \"EXTRIFIT ZAKLÁDÁ SVŮJ SOUTĚŽNÍ ODDÍL\". Načež jsem samozřejmě neváhal, kontaktoval Pavla na přiložené e-mailové adrese a bylo to. Závodit za Extrifit Club je pro mě skvělá příležitost, navíc členství v klubu nabízí mnoho výhod, což bylo při mém rozhodování, které netrvalo déle, než pár sekund, jen a jen k dobru. Moc se mi líbí co Extrifit pro tenhle sport dělá a sem moc rád, že jsem dostal šanci za tento klub závodit. Díky za to. Pracha 1 Pracha 6