Dubnový sraz Extrifit Clubu

Autor: Pavel Vacek

S blížícím se datem soutěží je tu čas na další setkání Extrifit clubu.

Tu nejzásadnější informaci si sdělíme hned v úvodu.

Sraz Extrifit Clubu se bude konat 5. 4. 2015 v 11:00 hod v Hradci Králové v Extrifit Gymu na Svitavské ulici (budova Albertu)

Zcela jistě se ho zúčastní i vybraní členové Extrifit Teamu, kteří s vámi budou konzultovat vaši předsoutěžní přípravu.

Co se bude dít?  

Opět si povíme něco o úředničině spojené s registrací ve svazu kulturistiky,  zodpovíme nějaké nejasnosti spojené s registracemi, přestupem do různých kategorií atd..  Hlavním tématem už ale bude kontrola aktuálních forem závodníků, individuální konzultace v případě zpožděných forem, vyřešení různých komplikací přípravy atd… Budeme se již velmi podrobně věnovat nácviku pózingu, vč. přechodových póz a změn v pravidlech. Budeme se věnovat úpravě pokožky a jiným aspektům soutěžní přípravy. Motivačně opět odměníme momentálně nejlepší členy Extrifit Teamu, přičemž přihlédneme i k zlepšením od minulého srazu. Celý sraz bude prostor pro konkrétní specifické dotazy, zaměřený na konkrétní problémy jednotlivých členů.  Zde využijeme obrovských zkušeností našich profíků, členů Extrifit Teamu, kteří jistě budou přítomni. Taky si můžete vzít inspiraci z jejich, právě probíhajících, dietních režimů.  Z výše popsaných důvodů již chci, aby členové Extrifit Clubu měli s sebou plavky, se kterými se budou prezentovat na soutěži, vč. úpravy pokožky (odchlupení).  

Kdo se může zúčastnit?  

Členové clubu jsou samozřejmostí, to je jasné.  Dále jsou vítáni zájemci o členství, přičemž podmínkou k přijetí je předpoklad solidního umístění na mistrovských soutěžích roku 2015. To bude posuzováno dle aktuální formy v porovnání se členy Extrifit Clubu.  Třetí možností, jak získat nějaké informace, nebo nahlédnout do chodu clubu mají zákazníci značky Extrifit. V tomto případě jako jakási pomyslná vstupenka bude sloužit doklad o zakoupení našich výrobků.   Soutěžní sezóna už se kvapem blíží, a proto si myslím, že je velmi důležité, porovnat svou formu se svými vrstevníky a potenciálními soupeři. Je to ideální šance, jak zhodnotit sám sebe aniž bych se musel spoléhat na mnohdy zkreslené a hodně laické komentáře svých sparingů, nebo spolužáků. Sami uvidíte, jak na tom jste a kde je potřeba těch pár týdnů, které zbývají do soutěže zamakat.   Fotogalerie z minulého srazu: