DĚKUJEME VÁM!

Autor: Pavel Vacek

Přátelé, zákazníci, fanoušci, zkrátka Extrifiťáci,

rok se s rokem sešel a nezbývá nic jiného, než vám jménem společnosti Extrifit, redakce Extrifit.cz a celého Extrifit Teamu vřele poděkovat za váš neutuchající zájem a neustále vzrůstající oblibu naší značky.

Je to právě vaše zásluha, že jsme mohli tento rok radikálně rozšířit portfolio našich výrobků. To díky vám jsme mohli tento rok přijít s neotřelými nápady a novými technologiemi a je to vaše přízeň, která nám dovoluje podporovat nadějné mladé sportovce. I vy můžete být hrdí na úspěchy našich elitních sportovců, kteří šíří dobré jméno naší značky, naší země a země našich nejbližších sousedů.

Jsme pyšní na naši práci, na náš původ, na to odkud jsme vzešli. Děkujeme vám za to, že podporujete kvalitní českou značku, kvalitní české výrobky a vynikající práci našich českých zaměstnanců. Vaše důvěra je pro nás závazkem a pevně věřím, že ani v roce následujícím ji nezklameme.

Přejeme vám příjemné Vánoce, splnění všech vašich přání a úspěšné nakročení do roku 2016. Přejeme vám mnoho úspěchů jak v soukromém, tak i pracovním a sportovním životě.

Ale nebojte… Extrifit zůstane takový jako doposud. I v roce příštím se budeme společně setkávat, společně prožijeme úspěchy i neúspěchy, společně se budeme bavit v soutěžích vážných i méně a společně si užijeme legrace chytré, méně chytré a lechtivé.

Protože, když jde v dietách a trénincích sranda stranou, někde si to musíme vynahradit. Takže ať se vám neprotočí žáha naruby ze salátu, víte, že na to nejste zvyklí. A až si společně zašustíte doma papíry a až zkásnete babičky a rodiče, koukejte to utratit tady, protože my jedeme bez přestávky. Objednávky přijímáme imrvére, akce frčí a posíláme balíky hned, jak pošťáci přestanou slavit.

P.S. Když nás budete mít vážně rádi, pošleme k vám příště tohodle Ježíška.