Dalibor Hájek- aktuální forma

Autor: Pavel Vacek

Ještě než vám přineseme reportáž z Extrifit training day číslo 7, chceme dát samostatný prostor nové akvizici Extrifit Teamu. Čili jak již dobře víte, Daliborovi Hájkovi. IMG_9045 - kopie
Dalibor se nachází zhruba tři měsíce před plánovanými starty na soutěžích New York Pro a Toronto Pro. Skvělou správou pro všechny fandy v České republice je jistě to, že Dalibora budo mít možnost spatřit také na podzimní soutěži EVL’S Prague.

Dalibor dle svých slov momentálně váží okolo 136 kg a je v podstatě teprve na začátku přípravy. Přesto jeho forma, či kvalita svalů, chcete-li je vskutku obdivuhodná, o čemž se mohli na vlastní oči přesvědčit návštěvníci našeho setkání. Neboť mi věřte, že vidět kvalitních, skutečně kvalitních 136 kilo v reálu a několik centimetrů od vás, to je jiná paráda, než zprostředkovaně na fotografiích.

V rozhovoru Dalibor uvedl, že je mu velmi blízký svým soutěžením Toney Freeman, se kterým ho spojuje hmotnost i výška. Doufejme tedy, že Dalibor mu v případě setkání na jednom pódiu zle zatopí a ukáže mu svoje masivní záda. Mimochodem s asi nejmohutnějšími vzpřimovači co jsem kdy na vlastní oči viděl. A ač se to v našich končinách příliš nenosí, věřím, že Dalibor skutečně může proniknout mezi tu nejužší špičku minimálně alespoň na těchto třech jmenovaných soutěžích.

Pro fanoušky značky Extrifit určitě zprostředkujeme tréninková videa a fotografie z různých stádií přípravy.  Můžete se těšit.
IMG_9072 IMG_9076 IMG_9079