CFM 80 plně nahrazuje WPC 80

Autor: Pavel Vacek
WHEY 80 2,27  

Extrifit vám představuje špičkový protein CFM Instant Whey 80 v novém balení 2,27 kg.

Vyslyšel tím četné volání po změně obalů a tady jsou. Dózy v balení po 1 kilogramu a druhé balení o hmotnosti 2,27 kg, které plně nahrazuje bývalé balení WPC 80 2 kg + přidaný sáček o gramáži 250 g.

Ale to samozřejmě není zdaleka vše. CFM 80 mnohem lépe chutná a jedná se o špičku - 100% CFM Whey nativní protein zpracovaný nechemickou cestou, se zachováním cenných biologických frakcí, se skvělou rozpustností a nejlepší využitelností pro svaly. Do Vašeho proteinu CFM INSTANT WHEY 80 jsme přidali také komplex sedmi enzymů pro dokonalé strávení proteinu a zabudování bílkovin do svalové hmoty. Jedná se o enzymy: papain, alfa amyláza, bromelain, laktáza, celuláza, neutrální proteáza a lipáza. Zároveň přibyla v nabídce nová příchuť Cookies, u které si vážně připomenete báječnou chuť dobré sušenky. Nesmím opomenout ani to, že CFM80 je slazeno přírodní Stévií.


Pokud to shrnu, CFM Instant Whey 80 je mnohem lepším nástupcem oblíbeného proteinu WPC 80, naládovaným v praktických dózách s moderním designem, s jasnými předpoklady stát se etalonem na trhu proteinů jako tomu bylo u jeho předchůdce.