Arnold Classic Amateur 2013 - Josef Furín vybojoval 3 místo!

Autor: Pavel Vacek

V tomto článku budeme pro Vás publikovat informace z dění letošního ročníku Arnold Classic 2013.Jako první Vám přinášíme zdokumentovanou formu profíka, kterého netřeba představovat. Ronny Rockel vypadá jako vždy perfektně připravený, ale konkurence je veliká.. Odpoledne budou měřit své síly i amatérští závodníci, mezi kterými je i několik českých závodníků a závodnic a tak nezapomeňte držet palce a sledovat tento článek!

Podle posledních známých informací se nepodařilo Milanovi Šádkovi probojovat do finále, za to zabodoval Josef Furín, který se zítra utká o finálové umístění. Níže jsou fotogalerie z obou kategorií, ve kterých naši borci bojovali.

Přinášíme Vám skvělé zprávy z amerického Columbusu, kde se podařilo Tomášovi Klíčovi vybojovat zlato ve své kategorii ale také si odnést titul absolutního vítěze! Po jeho boku se umístil ve stejné kategorii na třetím místě náš Martin Mester a další dobrou zprávou je, že Lada Plíhalová si v nabyté konkurenci vybojovala páté místo. Gratulujeme!

Níže jsou doplněny fotogalerie z obou kategorií a videa z porovnávání mužské kategorie Heavyweight a Super-Heavyweight.

Josef Furín si ve finále nakonec vybojoval 3. místo a získal tak pro naší výpravu další cenný kov! Níže je doplněna fotogalerie z finálové části celé mužské kategorie.


normal_DSC_8247_ergebnis~1  
Výsledky mužské kategorie:

Classic Bodybuilding - do 175 cm

    1. Marcelo Rafaelli
    2. Miguel Perez Chueca
    3. Lurii Berger
    4. Ivan Bellesia
    5. Giorgio Levagg

Classic Bodybuilding - do 180 cm

    1. Alessandro Galli
    2. Igor Rashoiants
    3. Denis Maleev
    4. Andrea Volpe
    5. Joel Bernini

Classic Bodybuilding - nad 180 cm

    1. George Lukashevsky
    2. Dmitrii Krylov
    3. Adrey Lopushanskiy
    4. Henrik Lindh
    5. Roberto Meirelles