AKCE TÝDNE NA NAŠEM E-SHOPU: AMINO HYDRO, PROTEIN ISO 90, HYDRO 77

Autor: Pavel Vacek
 

 Máme tu pro Vás další týdenní akci na 3 produkty. Tentokrát jsme vybrali to nejlepší z proteinových suplementů, co současný trh nabízí. Neváhejte a vyzkoušejte si absolutní špičku za ceny běžných proteinových doplňků !!!


AMINO JPG 1.jpg
Amino Hydro 4000

  Amino Hydro 4000 obsahuje komplex všech potřebných aminokyselin ve špičkové kvalitě. Tyto aminokyseliny jsou vyrobeny z vysoce kvalitní bílkovinné frakce syrovátkového laktalbuminu a hydrolyzovaného laktalbuminu  - bohatého na aminokyseliny vázané peptidovou vazbou v krátkých řetězcích (peptide bond).  Výrobek Amino Hydro 4000 obsahuje převážně  aminokyseliny v peptidových vazbách, dále hydrolyzované aminokyseliny v polypeptidových vazbách s krátkým řetězcem a s přirozeným podílem stopového množství volných aminokyselin, rozpustných v krvi. Amino Hydro 4000 urychluje regeneraci, chrání svalovou hmotu a stimuluje její nárůst. Nejmodernější technologie výroby: díky použití nejmodernější americké technologie, tzv. \"pre-pressing\", obsahuje každá tableta jen absolutně minimální množství pomocných tabletovacích látek (balastu). Moderní aminokyselinové tablety Amino Hydro 4000 jsou díky této nejnovější metodě výroby příjemně malé, snadno polykatelné, nezatěžují trávicí trakt a jsou prvotřídně biologicky využitelné



SLEVA 270 Kč
RONNIE - HYDRO 77 VR.jpg
Protein Hydro 77

Protein HYDRO 77 je enzymaticky hydrolyzovaný (naštěpený - předtrávený) 77 % syrovátkový protein z IRSKA. Jedná se o první Hydro 77 v České republice. Hydro 77 je vůbec nejkvalitnější možný zdroj bílkovin na světě. Tento protein používají profesionální kulturisté, protože jim umožňuje strávit enormní množství bílkovin, což při použití běžných proteinových doplňků není možné. Z hlediska využitelnosti a stravitelnosti stojí Hydro 77 na samé špici veškerých bílkovinných zdrojů. Tento protein proudí bez jakýchkoliv ztrát ihned do svalových buněk. Je vhodný pro kulturisty - závodníky a pro sportovce na steroidových programech. Díky hydrolýze („předžvýkání“) nezatěžuje trávicí ústrojí a gastrický (trávicí) čas je zkrácen na minimum. Při použití enzymaticky hydrolyzovaného syrovátkového proteinu se nevyskytují žádné ze známých negativních projevů, jako je nadýmání, plynatost nebo průjmy - a to ani při užití skutečně velkých dávek. Z uvedeného pohledu je tento zdroj bílkovin velice vhodný pro osoby, které chtějí do svého jídelníčku zařadit velmi vysoké množství kvalitních bílkovin, rovněž tak pro všechny, kteří mají potíže s trávením bílkovin obsažených v běžných proteinových suplementech.


SLEVA 303 Kč
90 - JPG - MALY.jpg
Professional ISO 90
Professional CFM Iso 90 % je vysokoproteinový doplněk výživy s přírodními trávicími enzymy bromelainem a papainem. Tyto enzymy zajišťují dokonalou stravitelnost izolátu. Obsah bílkovin je 87,2 % až 89,3 % (liší se podle příchuti). Professional CFM Iso 90 % je instantní (snadno rozpustný) proteinový izolát, získaný mikrofiltrací – nejmodernější metodou CFM (Cross Flow Microfiltrated), která je zárukou maximální využitelnosti a vynikající stravitelnosti. Professional CFM Iso 90 % je výrobek s téměř nulovým obsahem tuku a minimálním obsahem sacharidů. Je určený pro nárůst čisté svalové hmoty bez tuku a ke zvýšení síly a vytrvalosti. Professional CFM Iso 90 % je velmi vhodný také do diet a pro období „rýsování\" svalů. Jeho silný antikatabolický účinek oceníte při sníženém energetickém příjmu. Obsahuje veškeré esenciální a neesenciální aminokyseliny s vysokým množstvím aminokyselin BCAA (L-leucin, L-valin, L-isoleucin).


SLEVA 540 Kč