Extrifit Training Day IX

Autor: Pavel Vacek

Takže máme za sebou další setkání fanoušků Extrifit Teamu pod názvem Extrifit Training Day.

Pravidelní čtenáři našich stránek již mají nějaké povědomí o této akci, a právě proto ví, že každý Extrifit Training Day se snaží nabídnout něco nového. Něco, co minule nabylo. Ať už jsou to prostory, náplň akce, nebo složení týmu. Náplň akce a prostory zůstaly stejné a proto jsme nabídli variantu C. Složení týmu. Uvedli jsme mezi nás dva nové členy Extrifit Teamu – Petra Vaniše a Jakuba Šubrta a jsme rádi, že oba zmínění účastníky setkání zjevně zaujali.

Co se týká prostor akce, opět jsme zvolili Fine Fitness Slavoje Bednáře, které nám vyšlo maximálně vstříc a poskytlo neomezený časový prostor. Nicméně, setkali jsme se zde již po třetí a to se přeci jen podepsalo na nižší účasti, než jsme tomu byli doposud zvyklí. Na druhou stranu se návštěvníci na sebe nemuseli aspoň tolik mačkat. Pro někoho by se asi dalo dodat slůvko škoda.

A jak to vlastně probíhalo? No klasika. Povídalo se ve veselém, ale i seriózním duchu. Sdělovaly se plány pro tuto sezónu, podepisovaly se fotky, dělaly společné snímky a především se vytvořila velmi přátelská a vstřícná atmosféra mezi návštěvníky a členy Extrifit Teamu. Poté přišel na řadu trénink vybraných borců Extrifitu a ti se s tím rozhodně nemazali. Dvojici Bednář/Obořil někteří sledovali s pootevřenými ústy a neméně zdatně jim v tvrdosti tréninku sekundovala dvojice Vaniš/Šubrt. Ostatně, vy, co jste nemohli dorazit, budete mít možnost shlédnout tyto tréninky v jednom z tréninkových videologů na Ronniem. Co je však podstatné, je to, že si všichni užili parádní nedělní odpoledne s Extrifitem, dozvěděli se něco nového a zároveň se sblížili se svými idoly z fotek a plakátů.

Pro příště se s Fine Fitness na chvilku rozloučíme a přesuneme se o kousek dál. Nejdříve jenom o pár kiláčků do Hradce Králové, kde se bude otevírat nový Extrifit Gym a byla by škoda této situace nevyužít. Ale pak už pofrčíme směr Morava, ideálně někam doprostřed ke Slovenským hranicím, abychom mohli přivítat i naše fandy ze Slovenska. Asi víte, kam tím mířím, takže jednou se uvidíme v bydlišti Milana Obořila. V Břeclavi.

Víc už nevím, co bych dodal a tak vám nabídnu k  prohlídnutí fotky ze srazu. Porovnejte posun formy Petra Vaniše před blížící se sezónou a posuďte šance ze startovacích pozic Jakuba Šubrta, Milana Obořila a Slavoje Bednáře, které ostrá dieta teprve čeká. A příště si to přijďte prohlédnout pěkně na vlastní oči.