FIBO 2011

Autor: Pavel Vacek
Vzhledem k častým dotazům, směřujících k podrobnostem ohledně pořádaného zájezdu na FIBO 2011, nás kontaktoval pořadatel tohoto výletu Petr Března s prosbou o zveřejnění doplňujících informací.

Zájezd je jednodenní. 
 Odjezd je plánován z Rumburku 15. 4. ve 24:00 hod. Ve hře jsou ještě dvě nástupní místa, a to Liberec a Děčín. Ovšem ty jsou odvislé od počtu účastníků z dané oblasti. Příjezd do Essenu by měl být v cca 9:30 hod.
 Cena zájezdu činí 1500 – 1900 Kč dle velikosti autobusu. V ceně je zahrnuta cesta do místa konání a vstup do areálu výstaviště.  V ceně zájezdu není zahrnuta cena vstupenky na první ročník profesionální soutěže FIBO POWER 2011. Vstupné na tuto soutěž činí 22 eur a je možné si ji zakoupit zvlášť v místě konání. Jedná se ovšem pouze o semifinálovou část soutěže. Finále se koná mimo výstaviště a s účastí na tomto programu se nepočítá.
 V případě vašeho zájmu zašlete své celé jméno, rodné číslo, adresu bydliště, kontaktní telefon a počet objednávaných míst na e-mailovou adresu PetrBrezna@seznam.cz, nebo na tel. 776 210 261 Následně Vám Petr Března zašle číslo účtu, potřebné k složení zálohy. Razák+Martinez.JPG