Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Do čeho míchat protein?
#1
Dobrý den,

vím, že z trávicího hlediska jsou proteinové přípravky nejlepší připravovat ve vodě. Na internetu se však pohybuje celá řada různých odpovědí na otázku "Co se stane, kdyz místo vody použiji mléko?" Na to stejné se táži i Vás.
Zároveň mám druhý dotaz: jsem zvyklý jíst před spaním odtučněný tvaroh. Je vhodné si ho "dochutit" odměrkou proteinu? (Momentálně mam ve skříni multilong 80.)

Děkuji
Odpovědět
#2
Dobrý den,

stane se pouze to, že ho znehodnotíte ten technologický postup filtrace atd... Jde o to, že je ten Protein dostáván z mléka mnoha po sobě jdoucími postupy a čím kvalitnější protein, tím více se to mléko zpracovává. To je to, za co platíte. Čím více stupňů zpracování mléka do výsledného proteinového prášku, tím lepší stravitelnost, tím vyšší cena produktu. No a vy to pak vezmete, nasypete zpátky do mléka a celá ta práce vyjde vniveč. :-)
Nicméně vás mohu ujistit, že to množství bílkovin nikam nezmizí a pokud vám to dobře tráví, klidně to míchejte s mlékem. Jenom na to nepoužívejte zbytečně drahý protein, protože pak to jsou vyhozené peníze.
Dochucování tvarohu proteinem je běžná praxe. Samozřejmě platí to samé, co předtím.
Odpovědět


[-]
Rychlá odpověď
Zpráva
Text Vaší zprávy:

Obrázková verifikace
Do textového pole dole zadejte text, který vidíte na obrázku vlevo. Toto opatření má znemožnit psaní příspěvků spam robotům.

Přejít na fórum:


Uživatel(é) prohlížející toto téma: 1 host(ů)