Zviditelněte se!

Autor: Pavel Vacek

Za dobu existence webu Extrifit.cz se stal z tohoto serveru čtenářsky přitažlivý a respektovaný web s pravidelnou návštěvností a výrazným dopadem do komunity fitness. Pojďte toho využít ve váš prospěch. Zdarma.

Ne, nemluvím teď o nějaké reklamní pozici, o banneru odkazující na vaše služby atd… Mluvím o vás samotných. O vašem zviditelnění. O zviditelnění vašich služeb, myšlenek, osoby, či kariérního růstu. Mluvím o tom, že vy sami můžete publikovat v zavedeném internetovém médiu a využít jeho popularity ve vlastní prospěch.

Co třeba takoví osobní trenéři? Těch je dneska jako much. Nikdo nemá ani ponětí, kterého si vybrat. Hubeného bez náznaku osvalení, zato však teoreticky perfektně vybaveného? Nebo kulturistu ověnčeného tituly, který toho o naturálním cvičení zase tolik neví. Co takhle vystajlovaného fešáka u kterého hrozí akutní nebezpečí rozvinutého narcisismu? Jak si má začátečník, na něhož web extrifit.cz cílí, vlastně vybrat? Co takhle publikovat vaše vyzkoušené tréninkové principy? Dát pár užitečných stravovacích rad? Ukázat, že máte znalosti, že víte, o čem mluvíte a máte přehled o moderních fitness trendech. No a k tomu na sebe přihodit kontakt, nabídku služeb a místo, kde nejraději trénujete. Zkrátka si na základě vašeho článku udělat vlastní promo. To je podle mě ta nejlepší reklama a neustálé nabídky na trénování, které dostávám já, to jedině potvrzují.

Anebo nejste osobním trenérem, ale zajímáte se o dění ve fitness, rádi byste glosovali dění v této subkultuře, ale obvyklý formát komentářů v diskusních fórech vás nepustí do rozvinutí ucelené myšlenky. I pro vás máme šanci vést si svůj vlastní blog, kde lze pravidelnými příspěvky komentovat aktuální dění na fitness scéně, jak je to obvyklé v mainstreamových médiích. Jak tak sleduji sociální sítě, materiálu je ažaž…

Nebo jste kulturista? Třeba zrovna ten, který se chystá na jarní soutěže. Chcete se zviditelnit? Získat potenciálního sponzora? Upoutat pozornost fanoušků a získat tím podporu veřejnosti? Co takhle dokumentovat svojí přípravu na těchto stránkách? Myslím, že by to mnohé zajímalo a především motivovalo ke svému vlastnímu úsilí. Jak vám potvrdí mnozí ostřílení závodníci, fanouškovská podpora je tím nejlepším hnacím motorem. A taky nejlepší motivací pro získání sponzoringu, protože i sebelepší sportovec, který nikoho nezajímá, není atraktivní pro byznys.

To samozřejmě bezezbytku platí i pro dámy a slečny. Boom kategorie bikiny fitness vede k tomu, že nám tu vzniká doslova armáda holek, ke které vzhlíží dav jiných holek. Pokud nechcete motivovat ostatní jenom na sítích, založte si tu vlastní blog. Věřte mi, že spojení s renomovaným webem vám dá punc kvality, který váš účet na IG nenabídne.

No a tak bychom mohli pokračovat do nekonečna. Máte posilovnu, která nabízí něco extra? Napište nám. Máte pocit, že právě vy chcete předat něco veřejnosti? No tak hurá do toho. Chcete prezentovat své výsledky? Proč ne na stránce Extrifit.cz? Možností je mnoho. Záleží jen na vás, jak této nabídky využijete.

Pokud vás to zaujalo, pište o získání konkrétních informací na mail vacek@extrifit.cz